Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


MESO HAIR

Meso Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt.

Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat Meso Hair cocktails speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Meso Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt.

Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn speciale vitamines of peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert, deze zijn nodig voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar. Meso Hair heeft de speciale vitamines en de Meso Hair Capillum Peptides Advanced heeft speciale vitamines en peptides, de laatste is dus een sterkere vloeistof.

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald de vloeistof in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden.Na 6 maanden wordt het resultaat van de eerste behandelkuur geëvalueerd. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haardikte en haarkwaliteit.

Lanette Insitute is gespecialiseerd in haarverbetering. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult. 


VOOR DE BEHANDELING

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingsproduct in je haar aanbrengen.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 8 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  De meso specialist kan u een bijpassende shampoo adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.

INTERVAL

3 tot 4 weken

NAZORG
Gedurende 24 uur geen gebruik maken van stylingproducten na een scalp behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht en stylingproducten. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.


PRIJZEN
Meso Hair Grow per behandeling  € 129,00
Meso Hair Grow & Led Mesolicht per behandeling  € 139,00

Meso Hair Grow kuur 4 behandelingen  € 479,00
Meso Hair Grow & Led Mesolicht kuur 4 behandelingen € 519,00AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend intake advies consult.