top of page

MESO HAIR THERAPY

Meso Hair Therapy of Hair mesotherapy is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Onze hair clinic streeft naar de beste zorg en persoonlijk advies. De enige Haar kliniek in Nederland, volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, herstel haargroei en juiste verzorging gespecialiseerd in de van haren van de vrouw en man.

Wij zijn er voor haaruitval preventie, stimulering van de haarwortels en herstel van uw haargroei. Het hoofdbestanddeel dat we gebruiken tijdens een Meso-Hair behandeling zijn peptides die de haargroei stimuleren. Peptides zijn groeifactoren die de haarfollikels aanzetten tot het produceren van meer haar. Lanette Instituut is gespecialiseerd in haar verbetering. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen.

MesoHair haartransplantatie mesotherapie
Behandeling Mesohair therapie met een mesogun

Wat zijn de resultaten?

- Stopt haaruitval

- Stimuleert nieuwe haargroei

- Voedt en activeert de haarfollikels

- Verlengt de anagene fase

- Verkort de telogene fase

- Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug 

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald de vloeistof in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar worden. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haardikte en haar kwaliteit. Bij Lanette hebben we twee behandelingen die ingezet kunnen worden bij haarverlies.

Behandeling - Meso Hair Peptides

Bij deze behandeling injecteren wij copper tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3, essentiele aminozuren, biotine vitamines en Pyridoxine ( B6)

Behandeling - Hair Filler 

Bij deze behandeling injecteren wij copperr tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3, hyaluronzuur,  3 vitamines en 2 mineralen en 5 verschillende aminozuren. 

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingproducten in je haar aanbrengen.

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega 3 (visolie) supplementen.

Nazorg

Gedurende 24 uur geen gebruik maken van styling producten na een scalp behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met direct zonlicht, bij buiten activiteiten eventueel een cap dragen. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en neem geen heel hete douche. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte irritatie.

Wat is het verschil tussen Meso-Hair Peptides en Meso-Hair Filler?

Bij beide behandelingen maken wij gebruik van biomimetische peptiden. Bij de behandeling Hair-Filler Therapy worden er extra toevoegingen bij gedaan waarvan hyaluronzuur de belangrijkste is. Hyaluronzuur (filler) zorgt voor een intense hydratatie van de hoofdhuid waardoor die veel veerkrachtiger wordt en daardoor de peptides nog beter hun werk kunnen doen. Een soort booster.

Interval

2 weken afhankelijk van het soort hoofdhuidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

LED Therapy

Iedere meso-hair behandeling wordt afgesloten met een LED therapie behandeling. Met LED therapie worden de mitochondriën in de haarfollikel cellen gestimuleerd. Mitochondriën zijn de fabriekjes in cellen zie voor de energie voorziening zorgen. De LED therapie zorgt dus voor een extra boost wat de haargroei nog beter stimuleert plan opstellen. De prijs van de LED behandeling is inclusief.

MESO HAIR THERAPY BEHANDELING IETS VOOR JOU?


Stopt haaruitval

Stimuleert nieuwe haargroei

Voedt en activeert de haarfollikels

BCN Cappilum Meso Hair behandeling mesotherapie haartransplantatie

Man, links voor en rechts na 2 behandelingen

Vrouw, links voor en rechts na 2 behandelingen

BCN Cappilim Meso Hair behandeling mesotherapie haartransplantatie

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Meso Hair Therapy  € 140,-
Hair Filler  € 190,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief trichologisch onderzoek, cosmedisch dossier en LED Therapy.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Meso Hair Therapy + LED Therapy  € 160,-
Hair Filler + LED Therapy  € 220,-
+OPTIE LED Scalp Therapy  € 16,-


Kuur Tarieven

Meso Hair Therapy + LED Therapy - kuur 3x  € 440,-
Meso Hair Therapy + LED Therapy - kuur 6x  € 780,-

Hair Filler + LED Therapy - kuur 3x  € 580,-
Hair Filler + LED Therapy - kuur 6x  € 960,-

bottom of page