top of page

HIFU

Anti-aging behandeling met de mesomax therapie

Wil jij gelijk een gezicht een verjonging boost geven, maar wil jij geen filler, dan is onze MESOMAX ANTIAGING BOOSTING voor jou bedoelt. Met een speciale gemixte cocktail die persoonlijk voor jou is aangemaakt wordt jij behandeld op verschillende gezichtsverjonging zones zoals benoemd onderaan deze pagina. Wil je deze verjonging ook op je lichaam, dat is mogelijk, wij maken voor jou een speciale behandelplan. Boek nu vandaag nog je consult in.

 

De MesoMax cocktail is een mengsel van Hyaluronzuur, Polyvitaminen, Organische Silica en DMAE. Dit geeft een sterke lichaamsnatuurlijke cocktail.
 

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en de andere actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. De MesoMax Boosting behandeling is op basis van 100% puur hyaluronzuur die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt. MexoMax is geen filler behandeling cq geen vulmiddel, maar is een huidverbeteraar die volume aan het gebied geeft. 

Interval

2 tot 4 weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier en intake gesprek
MesoMax Boosting 2 ml  € 180,-
MesoMax Boosting 4 ml € 260,-

MesoMax Boosting 6 ml € 320,-
+OPTIE LED Therapy  € 20,-

 

KUURPAKKET

Wilt u een kuurpakket afnemen, wij maken via een consult een offerte voor u met 'n leuk korting tarief.

bottom of page