top of page

MESOMAX ANTI AGING BOOSTING

Anti-aging behandeling met de mesomax therapie

Wil jij gelijk een gezicht een verjonging boost geven, maar wil jij geen filler, dan is onze MESOMAX ANTI AGING BOOSTING voor jou bedoelt. Met een speciale gemixte cocktail die persoonlijk voor jou is aangemaakt wordt jij behandeld op verschillende gezichtsverjonging zones zoals benoemd onderaan deze pagina. Wil je deze verjonging ook op je lichaam, dat is mogelijk, wij maken voor jou een speciale behandelplan. Boek nu vandaag nog je consult in.
 

JUKBEENDEREN - KAAKLIJNEN LIFTING - VERJONGING VAN JE GEZICHT
Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. MesoMax jukbeenderen behandeling is op basis van 100% puur hyaluronzuur die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt. MexoMax is geen filler behandeling cq geen vulmiddel, maar is een huidverbeteraar die volume aan het gebied geeft. 

Interval

2 tot 4 weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Behandelzone jukbeenderen of kaaklijn is 3 ml per stuk. Of kies beide opties gelijk, boekt dan 6 ml in.
Overige zones prijs in over overleg.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

MesoMax Anti Aging Boosting 3 ml  € 140,-
MesoMax Anti Aging Boosting 6 ml  € 220,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


MesoMax Anti Aging Boosting 3 ml  € 160,-
MesoMax Anti Aging Boosting 6 ml  € 260,-

+OPTIE LED Therapy  € 16,-

Kuur Tarieven

MesoMax Anti Aging Boosting 3 ml - kuur 4x  € 580,-
MesoMax Anti Aging Boosting 6 ml - kuur 4x  € 880,-

bottom of page