Clinics
LANETTE

LANETTE

CLINIC | BEAUTYSALON | MEDICAL


MESO LIPOLYSE

Grote kans dat je nog nooit van phosphatidylcholine hebt gehoord. Niet zo vreemd: dit stofje
dat net als botox wordt geïnjecteerd is relatief nieuw en is dit jaar komen overwaaien uit de Verenigde Staten. 

BCN Institute lipolyse bestaat uit het toedienen van een injectie van twee stofjes: phosphatidylcholine (PPT) en deoxycholaat. Deoxycholaat is een hulpstof, die ervoor zorgt dat het PPT de vetcellen op de plek van de injectie beter kan oplossen. Als de vetcellen eenmaal opgelost zijn, worden ze via het bloed naar de lever vervoerd en zo uit het lichaam verwijderd. Het is belangrijk om je te realiseren dat dit mechanisme enkel aangrijpt op het oplossen van vetcellen en geen invloed heeft op bijvoorbeeld het cholesterolgehalte.

Met een kleine naald van de mesogun wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetceloplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 2 tot 4 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Aangezien de behandeling niet uit chirurgie bestaat, hoef je na de behandeling niet in het ziekenhuis of de kliniek te blijven: je mag gelijk naar huis. In principe kan je vrij snel weer alles doen, enkel is het niet verstandig om binnen 48 uur na de behandeling een massage te krijgen, naar de sauna te gaan of te sporten. Wel kan de behandelde plek tot enkele dagen na de behandeling nog pijnlijk aanvoelen en flink rood en opgezwollen zijn.ZONES - GEMIDDELDE BENODIGHEDEN 
onderkin 2 ml / love handles 6 tot 8 ml  /  buik zone 6 tot 8 ml  /  maag zone 6 tot 8 ml  /  heupen 8 ml /  achterzijde bovenarmen 6 ml
buik/broekrand 6 tot 8 ml  /  rijbroek 8 ml  /  gynaecomastie (borstverkleining mannen) 4 tot 6 ml

VOORZORGSMAATREGEL
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

INTERVAL

4 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Wij adviseren een kuurvorm van 4 behandelingen.  Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.


NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van body lotion tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. 

CONTRA INDICATIES
Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. 

PRIJZEN
Lipolyse Onderkin per behandeling  € 140,00
Lipolyse Onderkin kuur 4 behandelingen  € 480,00

Lipolyse 2 cocktails 4 ml
  € 250,00 
Lipolyse 3 cocktails 6 ml  € 300,00 
Lipolyse 4 cocktails 8 ml  € 350,00 
extra optie - Led Mesolicht  € 10,00