top of page

LIPO INJECTIONS (Vet Oplossen)

Lipolyse is de naam voor het laten wegsmelten van beperkte lokale vetkussentjes door het onderhuids injecteren van werkzame stoffen. Bij onderhuidse injecties veroorzaakt het een geleidelijke afname van de vetcellen. 

Wat is Lipolyse?

Lipolyse is een uitstekende methode om kleine vetophopingen te doen verminderen, of zelfs te doen verdwijnen. Het gaat juist om die vetophopingen, die met een dieet en sporten niet weg te krijgen zijn. De actieve stof is phosphatidylcholine, gewonnen uit sojabonen. Met kleine prikjes wordt dit direct in de ongewenste vetophopingen gebracht. Dit enzym splitst het vet in kleine deeltjes, die dan door het lichaam worden afgevoerd.

Het resultaat

De vetcel oplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 3 tot 6 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Meer dan 80% van de clienten is zeer tevreden na afloop van de behandeling. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Zones

- Kleine zone buik

- Zwembandjes
- Lovehandels
- Heupen
- Rugplooien
- Onderkin
Lipolyse met mesotherapie
Lipolyse met mesotherapie

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Contra Indicaties

Zwangerschap, borstvoeding, vrouwen die zwanger willen worden, diabetici (suikerziekte), auto-immuunziekten, bloedstollingsproblematiek. ernstige nieraandoeningen, collageen aandoeningen, ernstige allergieën, resistentie tegen insuline, chronische infecties, trombose, epilepsie, slechte wondgenezing, herpes, psoriasis, reeds aanwezige huidinfecties, kanker, hevige littekenvorming na eerdere operaties.

Interval

Zes tot acht weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier. 

Lipo Injections Onderkin  € 160,-
Lipo Injections Lichaam 1 t/m 2 ml  € 160,
Lipo Injections Lichaam 3 t/m 4 ml  € 210,-
Lipo Injections Lichaam 5 t/m 6 ml  € 260,-
Lipo Injections Lichaam 7 t/m 8 ml  € 310,-
Lipo Injections Lichaam 9 t/m 10 ml  € 360,-
+OPTIE LED Therapy  € 10,-Wilt u een kuurpakket afnemen van diverse behandelingen vraag dan op locatie via advies consult
een offerte aan voor extra
leuke korting prijzen. Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

bottom of page