LANETTE Institute 

Institute


MESO SKIN BOOSTER

Naarmate we ouder worden, veroudert onze huid en wordt het losser en minder elastisch. De belangrijkste reden hiervoor is de vermindering van fibroblast-cellen. Die maken bouwstenen van collageeneiwitten die onze huid sterk en verbonden houden. Veroudering resulteert in rimpels en verslapping, waardoor onze huid er erg saai uitziet. Maar er is een manier om dit proces te bestrijden door middel van Meso Skin! Het is bewezen dat een combinatie van micro-naaldjes en cocktails de huidverjonging bevorderen en het veel veiliger is en de huid veel sneller herstelt dan andere traditionele huidbehandelingen.

Meso Skin is een niet-invasieve doorbraak in transdermale technologie die vitamines en voedingsstoffen diep in de huid brengt voor een optimale doeltreffendheid, waardoor snellere en betere resultaten worden bereikt voor een verjongde, gehydrateerd en gezondere, stevigere huid.


Meso Skin is geschikt voor alle huidtypen. Deze niet-ablatieve, niet-invasieve technologie biedt mooie langetermijnresultaten. Aanzienlijk vermindert fijne lijntjes en rimpels, scherpt de huid aan en vermindert grote poriën. Meso Smart kan rond de ogen worden gebruikt zonder verdoving.


  • Diepe huidhydratatie
  • Huidverjonging
  • Collageen stimulatie
  • Lifting
  • Actieve Acne
  • Pigmentatie 
  • Hair restoration

    Meso Skin is de perfecte oplossing voor veeleisende klanten die superieure resultaten wensen en geen voorkeur hebben voor downtime of bijwerkingen van hun huidbehandelingen. De resultaten zijn een gladdere huid, meer gehydrateerd, jeugdig ogende huid met een egale teint en huidtextuur.


De Meso Skin is een nieuwe gepatenteerde transdermale technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van 25 holle micronaaldjes. Een hydraterend en vitamine-verrijkt serum wordt vervolgens via deze microkanalen diep in de huid afgeleverd, waar ze actief cellulaire verandering creëren. Meso Skin geeft een v
erbeterde opname met 84% ten opzichte van de standaard microneedling behandelingen.

NAZORG
Gedurende 24 uur (op behandelplaats) make-up loos te houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren twee weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.


PRIJZEN  

Meso Skin Booster oogzone  € 80,00 
Meso Skin Booster mondzone   € 80,00 
Meso Skin Booster bovenkant handen  € 80,00 
Meso Skin Booster hair  € 120,00
Meso Skin Booster hals  € 120,00
Meso Skin Booster decolleté  € 140,00
Meso Skin Booster gelaat  € 140,00

AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.