Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


MESO SKIN HAIR

Met meso skin hair wordt de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevorderd. Eén van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor de haaruitval stopt en er nieuwe haargroei ontstaat.

Meso Skin Hair is een niet-invasieve doorbraak in transdermale technologie die vitamines en voedingsstoffen diep in de scalp brengt voor een optimale doeltreffendheid, waardoor snellere en betere resultaten worden bereikt voor een verjongde, gehydrateerd en gezondere hoofdhuid.


Meso Skin Hair is geschikt voor alle hoofdhuid typen. Deze niet-ablatieve, niet-invasieve technologie biedt mooie langetermijnresultaten. Meso Skin Hair kan zonder verdoving.


Meso Skin Hair is de perfecte oplossing voor veeleisende klanten die superieure resultaten wensen en geen voorkeur hebben voor downtime of bijwerkingen van hun huidbehandelingen. 

Het is een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert, wat resulteert tot het eindigen van haaruitval en de (re)activatie van het haar. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.De Meso Skin Hair is een nieuwe gepatenteerde transdermale technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van 25 holle micronaaldjes. Een hydraterend en vitamine-verrijkt serum wordt vervolgens via deze microkanalen diep in de huid afgeleverd, waar ze actief cellulaire verandering creëren. Meso Skin Hair geeft een v
erbeterde opname met 84% ten opzichte van de standaard microneedling behandelingen.


VOOR DE BEHANDELING

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingsproduct in je haar aanbrengen.


VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  De meso specialist kan u een bijpassende shampoo adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.

INTERVAL

4 weken


NAZORG
Gedurende 24 geen gebruik maken van stylingproducten na een scalp behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht en stylingproducten. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.


PRIJZEN  

Meso Skin Hair  € 99,00 
Meso Skin Hair & Led Mesolicht Therapie € 109,00 


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend intake advies consult.