top of page

MESOTHERAPY SKIN GLOW

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid doormiddel van een mesogun. De werkende stoffen verstrakt de huidcellen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden. 

Zichtbaar resultaat

Het resultaat is meteen na de behandeling al zichtbaar, de klant ziet direct een vollere en meer stralende huid. Een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur. De stoffen zijn zo natuurlijk en huideigen dat ze meteen worden opgenomen en terecht komen in de gewenste proteïnestructuren zoals collageen en elastine. Dit zorgt voor meer vol uitziende huid en geeft extra veerkracht in de huid.
 

Actieve stoffen bij mesotherapie

Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen de specialist zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit hyaluronzuur, vitamines en mineralen. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

Inzetbaar bij
- Algehele huidverjonging
- Stralende egale glow teint
- Rimpels en fijne lijntjes
- Huidverstrakking
- Verbeteren van de porie structuur
- Droge huid

Inhoud van onze Skin Recovery cocktail 
- Hyaluronzuur
- 24 aminozuren
- 12 vitaminen
- 4 co-enzymen
- 4 mineralen

 

Hylaronzuur: Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid

Mineralen: Stimuleren het weefselmetabolisme

Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.

Mesotherapie gezicht met de Ultim Mesogun

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

 

Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.

Interval

2 tot 4 weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Mesotherapy Skin Glow 3 ml  € 140,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Mesotherapy Skin Glow 3 ml  € 160,-
+OPTIE LED Therapy  € 16,-

Kuur Tarieven

Mesotherapy Skin Glow 3 ml - kuur 3x  € 440,-
Mesotherapy Skin Glow 3 ml - kuur 6x  € 780,-

bottom of page