Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een manier om jouw huid een soort vitamineboost te geven. Daardoor maakt het nieuwe elastinevezels en collageen aan. Mesotherapie is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Ook pakt het fijne rimpels en lijntjes, lichte pigmentvlekken en een te verbeteren huid structuur aan. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie dit verlies herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u uw prachtige, jeugdige uitstraling terug.


DE BEHANDELING
De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald in de huid. De werkende stoffen verstrakt de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee de elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van vitaminecocktails  met hyaluronzuur. worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden. 


Mesotherapie is inzetbaar voor:
  • Algehele huidverjonging
  • Stralende egale teint
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Acne littekens
  • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
  • Huidverstrakking
  • Verbeteren van de porie structuur
  • Droge huid


VOORZORG
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

INTERVAL

3 tot 4 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 3-4 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Wij adviseren een kuurvorm van 4 behandelingen.  Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.


NAZORG
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 


PRIJZEN 
Mesotherapie per behandeling  € 149,00
Mesotherapie & Led Mesolicht per behandeling  € 159,00

Mesotherapie kuur 4 behandelingen  € 499,00
Mesotherapie & Led Mesolicht kuur 4 behandelingen  € 539,00AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend intake advies consult.