top of page
Ultim.jpg

MESO SKIN IMPROVEMENT

De mesotherapie behandeling bestaat uit meerdere oppervlakkige prikjes met een zeer fijne naald in de huid doormiddel van een mesogun. De werkende stoffen verstrakt de huidcellen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch worden. 

Het resultaat is meteen na de behandeling al zichtbaar, de klant ziet direct een vollere en meer stralende huid. Een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur. De stoffen zijn zo natuurlijk en huideigen dat ze meteen worden opgenomen en terecht komen in de gewenste proteïnestructuren zoals collageen en elastine. Dit zorgt voor meer vol uitziende huid en geeft extra veerkracht in de huid. Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen de specialist zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit hyaluronzuur, vitamines en mineralen. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

 

Pistor Eliance  2.JPG

Hoe werkt mesotherapie?

Mesotherapie is inzetbaar bij verschillende indicaties zoals een algehele huidverjonging en het verstrakking. Het kan helpen de rimpeltjes en fijne lijntjes weg te werken en het verbeteren van de poriegrootte. De werkzame stoffen helpen tegen een droge huid en geven de huid een stralende egale glow.

 

Bij Esthetisch Centrum Lanette maken we gebruik van de BCN Revita HA cocktail. De inhoud van de cocktail bestaat uit; Hyaluronzuur,  24 aminozuren, 12 vitaminen, 4 co-enzymen en  4 mineralen.
 

De actieve ingredienten werken als volgt:

Hylaronzuur: Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid

Mineralen: Stimuleren het weefselmetabolisme

Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Fotos.jpg

Nazorg en interval

Gedurende 48 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 6 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 4 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende 3 weken na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

Interval 2 weken afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Mesotharapie 2.jpg

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier en intake gesprek
Mesotherapy Skin Inprovement Face   € 180,-
Mesotherapy Skin Inprovement Decolleté  € 180,-

Extra Opties
+OPTIE LED Therapy  € 20,-

Lichaam Tarieven

Overige zones prijs op aanvraag
 

Kuurpakket

Wilt u een kuurpakket afnemen, wij maken via een consult een offerte voor u met 'n leuk korting tarief.

bottom of page