top of page

MICRO MESOBOTOX

Dé huidverjongingshit van 2023 is vanaf nu te boeken bij Lanette. Resultaat? Een all-over, super subtiele, huidverstrakking en egalisering.


De Micro Mesobotox is de huid verjonging hit van dit moment. Het is een all-over treatment die je huid verjongt, verstrakt en verbetert. We starten met de reiniging  als prepararatie. Dan maken we een blend van botulinetoxine en hyaluronic acid. Met de BCN Dermapen brengen we het mengsel in de huid over het gehele gelaat en de nek. We sluiten af met een masker. Dit zorgt voor instant verkoeling en zorgt ervoor dat de botox kan intrekken in de huid. Dit samen maakt de huid super egaal en zacht.


Wat kun je verwachten van de Mesobotox?

Huidverstrakking! Door het inbrengen van de botulinetoxine zal je huid niet alleen egaler en rustiger worden, maar ook verstrakken. Dit ga je na 5 dagen goed zien!  Door de cocktail van botulinetoxine en de hyaluronic acid zal je huid een egale structuur, textuur en tint krijgen.

De micronaaldtjes van de BCN Dermapen stimuleren direct de aanmaak van collageen. Dit ga je na een paar dagen echt zien. Je huid wordt voller en jonger.

 

Meest gestelde vragen over de MesoBotox:
 

Zie ik direct resultaat?
Ja, je zult direct een mooie frisse huid zien. Maar na een dag of 5 ga je echt huidverstrakking en huidverbetering merken.

 

Doet het pijn?
De behandeling kan als
pijnlijk ervaren worden. Maar we sluiten af met een heerlijk verkoelend en herstellend masker. We zorgen er altijd voor dat er voldoende ontspanningselementen in de treatment zitten, zodat je de behandeling ook echt als prettig ervaart.


Ben ik rood na de behandeling?
Kan ik daarna door naar mijn werk? Ja, je zult wat rood zijn. Maar dat minimaliseren we door een super verkoelend masker dat direct de hitte uit je huid haalt. Je kunt na de behandeling best naar je werk.

Hoe vaak moet ik deze behandeling doen? Je kunt deze behandeling ook 1 x doen. Maar wil je het resultaat behouden, dan raden we aan om deze om de 3 maanden te doen. De Mesobotox wordt ook vaak afgewisseld met andere treatments. Je huidtherapeut kan een (gratis) behandelplan voor je maken.


Mag ik sporten na deze behandeling?
Nee, doe maar niet. Sporten en andere intensieve inspanningen kun je beter 2 dagen laten.

Mag ik mijn gezicht diezelfde dag weer reinigen? Als het goed voelt mag het. Maar zeker enkel met een een milde reiniging. En breng daarna een zachte (plant-beased) cream aan.


Welke producten kan ik gebruiken om langer resultaat te blijven zien?
We maken altijd een personalized recept voor thuis voor je.  Je huidtherapeut kan precies uitleggen hoe alles te gebruiken en wat de resultaten zijn.

 

Interval
Maandelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, al onze huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

 

Meso Botox gezichtsbehandeling


Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier en intake gesprek

Micro Meso Botox  € 280,-


Wilt u een kuurpakket afnemen van diverse behandelingen vraag dan op locatie via advies consult
een offerte aan voor extra
leuke korting prijzen. Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

bottom of page