top of page

SCALP MICRONEEDLING HAIR

Microneedling Hair therapy tegen haaruitval en alopecia mesotherapie haartransplantatie

Door de kleine handzame mesopen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid en hoofdhuid te beschadigen. De mesopen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast worden werkzame stoffen ingebracht die de haargroei versnellen. 

 

Dit is een behandeling die ingezet kan worden bij dun, dof haar of vermoeide haargroei. Bij Mesopen Hair Therapy worden de haarzakjes aangezet om weer gezonde en glanzende haren te produceren.

 

De mesopen wordt vaak gebruikt om de haargroei in wenkbrouwen te stimuleren. Vandaar dat we twee soorten behandelingen hebben. De Mesopen Hair Therapy voor de gehele hoofdhuid en de Mesopen Brow Vitamin voor wenkbrouwen.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar of baard wassen en geen styling product aanbrengen.

De behandeling
Het maken van de kleine kanaaltjes in de hoofdhuid wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Napijn doet zich zelden voor en na de sessie gaan de meeste mensen direct weer aan het werk. 

Nazorg

Gedurende 24 uur geen gebruik maken van stylingproducten na de behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht en stylingproducten. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.

Interval

Om de 2 weken. Afhankelijk van het soort hoofdhuidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

microneedling hair therapy tegen alopecia en haaruitval mesotherapie haartransplantatie

Scalp Microneedling

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Scalp Microneedling Hair  € 140,-
Brow Vitamin  € 70,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief trichologisch onderzoek, cosmedisch dossier en LED Therapy.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Scalp Microneedling Hair € 160,-
Brow Vitamin € 80,-
+OPTIE LED Scalp Therapy  € 16,-


Kuur Tarieven

Scalp Microneedling Hair - kuur 3x  € 440,-
Scalp Microneedling Hair - kuur 6x  € 780,-

Brow Vitamin - kuur 6x  € 400,-

bottom of page