LANETTE Institute 

Institute


NANO DERMABRASIE

Nano-dermabasie polijst de huid met gebruik van microscopisch kleine naaldjes. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag geschraapt zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan, en kleurt iets rossig. Het is een enorme oppepper voor je huid en in kuurverband kun je met NANO-dermabrasie ook zeker de huid een flinke booster geven waardoor een lichte huidverbetering zichtbaar wordt. Het is te vergelijken met micro-dermabrasie. Wij blijven echter met deze behandeling op de hoornlaag werken.


NANO-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt, maar ook geschikt zijn voor thuisgebruik. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 24 uur).


KAN WORDEN TOEGEPAST BIJ

 • Ruwe huid
 • Zonebeschadigingen
 • Acne (geen actieve)
 • Grauwe huid
 • Verouderde huid
 • Oppepper voor de huid
 • Betere doorbloeding


Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling wordt het krachtige hyaluron cocktail als werkstof ingezet. Dit stimuleert de doorbloeding in de huid waardoor celvernieuwing geactiveerd wordt. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd in alle huidlagen. Het NANO hyaluron cocktail geeft direct na het opbrengen al een zacht en verstrakkend gevoel aan de huid. Als extra is er ook de BCN Mesoage te verkrijgen in onze salon voor thuisgebruik, zodat je de resultaten van de behandeling verder kunt optimaliseren.

NAZORG

Gedurende 24 uur je huid (op behandelplaats) make-up loos te houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.
Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Kuurprijzen op aanvraag. Kuur interval om de 2 weken.

INHOUD VAN DE BEHANDELING

 • de huid krijgt eerst een basisreiniging en ontsmetting
 • hyaluron druppels door middel met mechanische peeling
 • herstellend vitamine vliesmasker
 • aanbrengen van een huid herstellende recovery crème 


PRIJZEN 
Nano Dermabrasie per behandeling  € 90,00  
Nano Dermabrasie kuur 6 behandelingen  € 450,00


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.