top of page

NITHYA COLLAGEEN SKINBOOSTER

NITHYA COLLAGEEN BOOSTER

Collageen is een natuurlijk eiwit dat wordt aangetroffen in botten, kraakbeen, huid en pezen; er zijn 27 verschillende soorten natuurlijk voorkomende collageen in het lichaam. Bepaalde collageen die in huidweefsel worden aangetroffen, zijn essentieel voor de sterkte en elasticiteit van de huid. Na verloop van tijd breekt dit collageen af, waardoor de huid zijn soepelheid verliest en begint te rimpelen en slap te worden. In een poging om deze tekenen van veroudering te bestrijden, wenden veel mensen zich tot collageeninjecties om hun oorspronkelijke voorraad te vervangen.
 

Collageeninjecties worden al tientallen jaren gebruikt om kleine onvolkomenheden in de gezichtshuid te behandelen, waaronder lachrimpels, rimpels, plooien, kraaienpootjes en acnelittekens. Collageen wordt ook gebruikt om vollere lippen en wangen te creëren en kan worden gebruikt om delen van de borst, rug en nek te behandelen. Collageeninjecties in het gezicht zijn echter verreweg de meest voorkomende zone.

Nithya skinbooster

Onze huid bestaat uit drie lagen: de epidermis (regelt het verlies van water uit onze cellen), dermis (bevat collageen dat voor vorm zorgt) en hypodermis / onderhuids weefsel (bevat elastine, waardoor ons gezicht na beweging van het gezicht weer in vorm kan komen).


De dermis bestaat voornamelijk uit een eiwit dat collageen wordt genoemd. Collageeneiwit vormt een netwerk van vezels die zorgen voor een structuur voor de groei van cellen en bloedvaten. Omdat het het primaire bestanddeel van de dermis is, fungeert collageen als de ondersteunende structuur voor de huid en biedt het haar structuur, vorm en sterkte. Vanaf de leeftijd van 25 jaar verliezen we elk jaar tot 1,5% collageen van onze huid. Na verloop van tijd verliest onze huid haar soepelheid en begint ze te rimpelen en slap te worden.

Is collageen geschikt voor mij?

Als u in goede gezondheid verkeert, tussen de 25 en 60 jaar oud bent, en toch een relatief flexibele huid heeft, komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een collageenbehandeling. Zoals bij alle cosmetische procedures, is het echter belangrijk dat iedereen die injecties overweegt, een realistisch begrip te hebben van wat collageen kan bereiken. Houd er rekening mee dat de collageenbehandeling bedoeld is om matige, relatief vroege tekenen van veroudering aan te pakken. Hoewel het een uitstekende manier kan zijn om bepaalde gezichtslijnen en rimpels te minimaliseren of zelfs te elimineren, is collageen niet bedoeld als tegengif  ernstigere cosmetische problemen.

Collageeninjecties

Collageeninjecties worden al tientallen jaren gebruikt om de soepelheid van de huid aan te vullen en haar jeugdige uitstraling te helpen behouden. Collageen vervangende behandeling is een veilige, niet-chirurgische behandeling die gezichtslijnen en littekens kan egaliseren en het uiterlijk van specifieke delen van het lichaam kan verbeteren.
 

Wat doet Collageen?

- Gladdere huid

- Minder rimpels en lijntjes

- Algehele jongere en frissere uitstraling
De voordelen van collageen zijn niet beperkt tot het fysieke; er zijn ook psychologische voordelen. Naarmate u er meer uitziet zoals u jaren geleden deed, verbeteren uw zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Nithya Skinbooster

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.

Interval
2 tot maximaal 4 weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier en intake gesprek

Nithya Collageen Booster Face  € 240,-
Nithya Collageen Booster Decolleté  € 240,-
+OPTIE LED Therapy  € 10,-


Lichaam Tarieven

Overige zones prijs op aanvraag


Wilt u een kuurpakket afnemen van diverse behandelingen vraag dan op locatie via advies consult
een offerte aan voor extra
leuke korting prijzen. Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

bottom of page