Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


NO NEEDLE MESOHERAPY

Huidverbetering, het creëren van een mooie huid is ons doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid. Een gezonde huid straalt, is stevig en vol, mooi gehydrateerd en glad met een gelijkmatige teint. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan invloeden van buiten en binnen die veroudering kunnen veroorzaken. Recent onderzoek geeft aan dat de leeftijd van een persoon zoals die wordt gezien door anderen niet enkel door lijnen en rimpels maar vooral ook door de kwaliteit van hun huid wordt bepaald.

De behandelingen in ons institute zijn er op gericht de kwaliteit van de huid te verbeteren en de vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Wij bieden diverse hightech treatments aan. Voor 100% gericht op het optimaliseren van uw huidconditie en het verbeteren van uw uitstraling.
De bijzondere combinatie van de nieuwste technieken en gepatenteerde producten geven revolutionaire resultaten.
De ouder wordende huid verliest collageen en elastine; en daarmee automatisch elasticiteit en vitaliteit. Mesotherapie, ook wel ‘No Needle Mesotherapy’ genoemd, is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. Werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpeltjes van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De resultaten zijn verbluffend*.

We brengen grote hoeveelheden meso-werkzame stoffen in de dieper gelegen huidlagen in (ongeveer 3 keer zoveel als bij cosmetische injecties). Hier komen geen naalden aan te pas. Onze huid bevat huid eigen ingrediënten die vol zitten met belangrijke vitamines en mineralen. Tijdens de mesotherapie-behandeling worden deze huid eigen stoffen in gemasseerd . Zo kan de huid weer jong, strak en gezond aanvoelen. Behandeling mag wekelijks.


VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Wij adviseren de No Needling Mesotherapie in een kuurvorm van 6 behandelingen.  Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ?  Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden.

INTERVAL

Wekelijks


NAZORG
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.

INHOUD No Needle Mesotherapy Fresh Up

 • Reiniging
 • Diepte Reiniging
 • Skin Scrubber
 • No needle mesotherapy behandeling met vitamine en hyaluron ampul
 • Hydraterend verzorgende crème 
 • Aanbrengen beschermingsfactor SPF 50+


INHOUD No Needle Mesotherapy Complete Facial

 • Reiniging
 • Diepte Reiniging
 • Skin Scrubber
 • Verwijderen van kleine oneffenheden 
 • No needle mesotherapy behandeling met vitamine en hyaluron ampul
 • Herstellend vitamine C vliesmasker 
 • Hydraterend verzorgende crème 
 • Aanbrengen beschermingsfactor SPF 50+PRIJZEN 
No Needle Mesotherapy  € 75,00
No Needle Mesotherapy  & Led Mesolicht Therapie € 85,00
No Needle Mesotherapy Complete Facial  € 89,00
No Needle Mesotherapy Complete Facial & Led Mesolicht Therapie  € 99,00


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend intake advies consult.