LANETTE Institute 

Institute


ORGAID ORGANIC SHEET MASK

ORGAID heeft de organische vliesmasker ontwikkeld met een wetenschappelijke formule samengesteld uit veilige ingrediënten zonder chemische conserveringsmiddelen. Als de enige fabrikant en directe verkoper van vliesmaskers in de VS, bieden zij de meest gekwalificeerde producten een unieke formulering van USDA-gecertificeerde biologische ingrediënten, ontwikkeld door Dr. Baek. 

ORGAID versus Koreaanse vliesmaskers

Met de toenemende populariteit van Koreaanse huidverzorgingsproducten is de schoonheidsmarkt momenteel verzadigd met allerlei soorten plaatmaskers. De variëteit is nu onbegrensd met plaatmaskers die alles bevatten, van rode wijn tot slak mucine-extract. Omdat er zoveel opties online beschikbaar zijn, is het van essentieel belang dat u leert hoe u uitstekende kwaliteit vlieslmaskers kunt herkennen met ingrediënten die uw huid ten goede komen en voeden. Vandaag zullen we het verschil tussen organische en Koreaanse plaatmaskers onderzoeken. En waarom organische bladmaskers beter zijn dan Koreaanse vliesmaskers.


In de afgelopen paar maanden is informatie vrijgegeven over kwaliteitscontrolekwesties met Koreaanse vliesmaskers. Het nieuws bracht het twijfelachtige proces aan het licht dat werd gebruikt om het bladmasker te maken, waaronder het gebruik van contractfabrikanten, werknemers thuis en een onhygiënisch vouwproces voor vellen. Het illegale vouwproces dat door de thuiswerker werd gebruikt, had invloed op de algehele kwaliteit van de vliesmaskers die door hun klanten werden gekocht. Het resulteerde in verschillende klachten over verdwaalde haren, schimmels en onaangename geuren die werden aangetroffen in pakketten met vliesmaskers. Toch wordt dit vouwproces nog steeds gebruikt door Koreaanse bedrijven. Hoewel organisch gemaakte maskers zoals ORGAID de eerste in zijn soort zijn die worden gemaakt door merkfabrikanten in de Verenigde Staten.


Een ander duidelijk onderscheid tussen organische plaatmaskers en Koreaanse vliesmaskers is het type ingrediënten dat wordt gebruikt om het serum te maken. Hoewel veel Koreaanse maskermerken als natuurlijk bekend staan, ondersteunen de ingrediënten op de achterkant deze beweringen niet. Ze gebruiken vaak extracten van lage kwaliteit, gehydrogeneerde ricinusolie en drogende alcoholen. Hoewel bladmaskers zoals ons Griekse yoghurt & voedende organische bladmasker USDA-gecertificeerde natuurlijke ingrediënten bevatten, zoals paardenstaartextract, aloë verasap, groene thee-extract en wilgenbastenextract. Onze lijn van vliesmaskers is samengesteld met ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht om de huid ten goede te komen. Zoals ons Vitamine C & Revitalizing-masker dat een effectieve combinatie bevat van sinaasappelschil, granaatappelextract, hyaluronzuur en rozenbottelextract.

De schadelijke bijwerkingen van toegevoegde chemicaliën en conserveringsmiddelen in huid verzorgingsproducten zijn door de jaren heen goed gedocumenteerd. Enkele van de bijwerkingen die aan het gebruik van deze chemicaliën zijn verbonden, zijn kanker, beschadigde zenuwsystemen en hormonale problemen. Zelfs al zijn deze effecten bekend bij bedrijven, ze blijven ze toch gebruiken in hun producten en verkopen ze aan hun klanten. Onder deze producten zijn populaire Koreaanse bladmaskers gemaakt met chemicaliën zoals formaldehyden, parabenen en ftalaten. U kunt deze schadelijke conserveermiddelen en chemicaliën vermijden door eenvoudigweg organische vliesmaskers te kiezen die uitsluitend met natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt. Omdat organische vliesmaskers alleen natuurlijke ingrediënten bevatten die werken om uw huid gezond te houden.