top of page

OXYGEN SKIN JET

De Oxygen Skin Jet is één van de weinige gezichtsbehandelingen die je vlak voor de bruiloft nog kunt doen. Het zorgt ervoor dat je huid een hydraterende boost krijgt, waardoor je er stralender en jonger uitziet. Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid, zeker in een wereld waar ons zuurstofgehalte steeds slechter wordt. Denk bijvoorbeeld maar aan de uitlaatgassen in de stad. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan zuurstof, omdat men er steeds meer achter komt hoe belangrijk zuurstof voor ons is. Met name voor onze huid, het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingrediënten levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen.

Voordelen
- Optimaliseert de cel functies
- Verbetert de doorbloeding
- Geeft een stralend huidbeeld
- Bevordert de microcirculatie
- Verhoogt de huidelasticiteit
- Verbetert de huidvochtigheid
- De huid ziet er direct voller uit
- Stimulatie van collageen
- Stimulatie van de celdeling
- Verstevigen van een verslapte huid

Zuurstoftherapie

Wat doet zuurstof voor je huid

Tijdens een zuurstof behandeling worden de producten met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller. Pure hydratatie, vitamines, antioxidanten en hyaluron worden tegelijkertijd met de zuurstof op de huid gesprayd en bevorderen de cel vernieuwing terwijl het hydrateert en fijne lijntjes vermindert. De huid ziet er vitaler en steviger uit na de behandeling.

Feestje?

Heeft u een feest dan is deze behandeling een geweldige oppepper om er geweldig uit te zien op uw feestdag. Boek dan deze behandeling 1 dag van te voren.

Interval
Wekelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

Oxygen Skin  € 120,-
Oxygen Skin + LED Therapy  € 130,-
Oxygen Skin + Haluronic Sheetmask  € 130,-
Oxygen Skin + Botox Cream Mask  € 140,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Oxygen Skin Jet  € 140,-
Oxygen Skin Jet + Botox Cream Mask  € 160,-
Oxygen Skin Jet + Haluronic Sheetmask  € 160,-
Oxygen Skin Jet + LED Therapy  € 160,-


Kuur Tarieven

Kuurpakket prijs = 6 behandelingen voor de prijs van 5

bottom of page