LANETTE Institute 

Institute


PEELINGS

Soms kan de huid een flinke boost gebruiken. Onze zuiverende en verjongende diepte peeling herstelt de vochtbalans en zuiverheid van de huid. Het is een effectief bewezen manier om lijntjes en rimpels, acne of acne-littekens en pigmentvlekken te vervagen. De medische peeling verzorgt een volledig herstel en verjonging van uw huid.
Diep zuiverende en verjongende diepte peeling die in één behandeling maar liefst 5 tot 8 dode hoornlagen van de huid verwijdert. Heeft een langdurig effect en hersteld de vochtbalans en zuiverheid van de huid en geeft haar ook een stevige structuur. Klinisch bewezen vermindering van lijntjes en rimpels, acné-littekens, hyperpigmentatie en algehele photo-aging. Door de unieke combinatie van ingrediënten geeft één behandeling al een spectaculair resultaat. 

BCN Peel # 1 - Acne
Samenstelling: Salicylzuur 15%, Mandaalzuur 15% | PH: 1,5-2,5
Acne Prone is een chemische exfoliant die het alfa hydroxyzuur (AHA) mandelzuur combineert met het beta-hydroxyzuur (BHA) salicylzuur.
Het wordt gekenmerkt door zijn keratolytische, astringerende, antimicrobiële en anti-inflammatoire effecten. Het is ook bekend door zijn functie om
de sebumproductie van de talgklier te neutraliseren en de neutralisatie van propionibacterium acnes, die verantwoordelijk is voor acne infectie. 

BCN Peel # 2 - Anti Aging / Huidverbetering
Samenstelling: Almondzuur 20%, Glycolzuur 30% | PH: 1,5-2,5
Anti-Aging is een chemische exfoliant die twee alfa hydroxyzuren (AHA's) combineert: mandelzuur en glycolzuur. Het wordt gekenmerkt door haar anti-aging-actie die de elasticiteit en de helderheid van de huid herstelt en de fijne rimpels elimineert. 

BCN Peel # 3 - Hyperpigmentatie
Samenstelling: Melkzuur 20%, Almandelzuur 20%, Glycolzuur 20% | PH: 1,5-2,5
Depigmentant is een chemische exfoliant die drie alfa hydroxyzuren (AHA's) combineert: melkzuur, mandelzuur en glycolzuur.
Het wordt gekenmerkt door zijn depigmenterende, antioxidante en regeneratieve werking. 

De behandeling 

Nadat de huid is gereinigd, starten we met de behandeling. Er zijn oppervlakkige, middelmatige en diepe peelings. Bij Lanette Clinic geven wij alleen de oppervlakkige en middelmatige chemische peeling behandelingen. Na de ph reiniging wordt de chemische peeling met rustige bewegingen op de huid aangebracht. Dit wordt vaak ervaren als een (sterk) branderig gevoel. Zodra de huid ‘aangeeft’ dat het voldoende is, wordt de huid gekoeld met koud water en een neutralizer. Na het koelen voelt de huid minder branderig aan. De gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na de peeling voelt de huid strak aan en is deze licht doorbloed. 


Wat na de behandeling?
Gedurende 2 tot 14 dagen verkleuring, zwelling en vervelling en een droog en trekkerig gevoel van de huid. Ook kan hier en daar wondvocht ontstaan en eventuele korstvorming optreden. Een reeds eerder opgetreden herpes infectie kan weer optreden ten gevolge van de behandeling. In enkele gevallen kan de roodheid van de huid langere tijd aanhouden. Mogelijke complicaties en bijwerkingen zijn met mij besproken. Belangrijk is om alle gegeven nazorg -  op te volgen.

Nazorg maatregelen
Geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco). Blacklight na de chemische peeling gedurende 4 tot 6 weken vermijden. Gedurende 3 maanden na behandeling mag je niet zonnebaden of zonnebanken.Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème (minimaal factor 50, parfumvrij). Gebruik van minerale oliën of andere oliën is na uw behandeling zeker 4 weken niet toegestaan. Gebruik van dag en of nacht crème is pas na genezing toegestaan. Gebruik van geparfumeerde gezichtscrèmes is na totale genezing pas weer toegestaan. Gebruik van make-up is na totale genezing pas weer toegestaan, nooit eerder. (ook geen cover make-up) 

Wanneer uw huid toch in de zon, UV straling of blacklight stralen komt, kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Wanneer de huid toch in bepaalde sterke UV stralen en/of blacklight straling komt kunnen er misschien brandvlekjes ontstaan, dus niet gelijk binnen 48 tot 72 uur uitjes bespreken, geef uw huid de rust. Vaak is de huid volledig hersteld binnen 2 tot 4 weken (dat wil niet zeggen dat je gelijk aantoonbaar, de celvernieuwing is bezig). 
Tijdens de vervellingsfase in geen geval aan de velletjes trekken, scrubben, peelen, harsen, stomen, de sauna bezoeken of een behandeling van de schoonheidsspecialiste ondergaan.

Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Interval: 4 weken

Wij voeren geen Peeling behandelingen uit in de zomermaanden. Wil je de huid dus ook in de zomermaanden optimaal behandelen, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies consult, we bespreken per cliënt wat de mogelijkheden zijn. Maar voor alle behandelingen geldt bij LANETTE Institute: we nemen geen overbodige risico’s op complicaties.PRIJZEN
MC Skin Peeling Soft - Acne of Rosacea  € 60,00
MC Skin Peeling Middel - Huidverjonging of Lichte pigmentatie € 80,00

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542