Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

BACK IN TIME PRIJZEN

Salicylzuur 20% Acne Peeling € 50,-
MesoPeel € 60,-

MesoPeel Anti-Aging  € 100,-

MAAK HIER UW AFSPRAAK


Inhoud Salicylzuur 20% Peeling

- Oppervlakte reiniging

- Salicylzuur 20% peeling

- Neutraliseren

- Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

- Aanbrengen skin bescherming SPF50

Inhoud MesoPeel 

- Oppervlakte reiniging

- MesoPeel sessie

- Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

Inhoud Meso Peel Anti-Aging Facial 

- Oppervlakte reiniging

- MesoPeel Anti-Aging  sessie

- Collageen masker

- Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

- Aanbrengen skin bescherming SPF50

Interval

4 weken

Voor een optimaal resultaat

3 – 6 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen. 

PEELINGS

Een groot programma aan peelings van mild tot intensief. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Textuurverbetering van de huid

Bij LANETTE  doen we enkel oppervlakkige peelings. Deze zijn zacht en huidvriendelijk, het meeste voorkomend en veilig (mits het juiste nazorg protocol wordt toegepast). Je bent meteen 'toonbaar', daarom spreken ze in Amerika wel vaker van een 'lunch-break' peeling. De mesopeels zijn maar tot max. 20% geconcentreerd, dwz. dat u niet bang hoeft te zijn voor extreme roodheid, extreme vervelling noch korstvorming.

Niet schadelijk voor de huid

Oppervlakkige peelings zijn niet schadelijk voor de huid. Integendeel, het geeft een her stimulatie van collageen, en zorgt voor stevigheid, elasticiteit, en zelfs een betere hydratatie. Opgelet, na de peeling kan je huid zeer droog aanvoelen, maar dat is het proces. Smeer niks op, maar wacht 3 dagen geduldig af. Laat geen zeep, shampoo of dergelijke over je gelaat lopen voor enkele dagen. 

SALICYLIC 20% ACNE PEELING

Het breekt de eiwitbinding tussen de huidlagen af en zorgt voor snellere exfoliatie. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt de acne-ontsteking te verminderen. (let op: bij deze behandeling is verwijderen van oneffenheden niet mogelijk)

MESOPEELS
Voor ieder huidprobleem bestaat er een gamma van professionele mesopeel. De mesopeels van MCCM biedt hier een oplossing voor aan.  Onze huidspecialist maakt zelf een keuze van de geschikte mesopeel voor uw probleem en uw huidstructuur. 

 ​De mesopeel behandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, rimpels, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Nazorg

Geef u huid de rust, dus geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco). Blacklight na de chemische peeling gedurende 4 tot 6 weken vermijden. Gedurende 3 maanden na behandeling mag je niet zonnebaden of zonnebanken. Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème, minimaal factor 50 en parfumvrij. Gebruik van minerale oliën of andere oliën is na uw behandeling zeker 4 weken niet toegestaan. Gebruik van dag en of nacht crème is pas na genezing toegestaan. Gebruik van geparfumeerde gezichtscrèmes is na totale genezing pas weer toegestaan. Gebruik van make-up is na totale genezing pas weer toegestaan, nooit eerder. (ook geen cover make-up) Vaak is de huid volledig hersteld binnen 2 tot 4 weken (dat wil niet zeggen dat je gelijk aantoonbaar, de celvernieuwing is bezig). Tijdens de vervellingsfase in geen geval aan de velletjes trekken, scrubben, peelen, harsen, stomen, de sauna bezoeken of een behandeling van de schoonheidsspecialiste ondergaan.