LANETTE 

Esthetic InstitutePigmentvlekken verwijderen

Nieuw: laser - behandelingen vanaf oktober / dermapen - reeds te boeken

Pigmentcellen maken pigment aan. Oftewel, verkleuringen van de huid. In de onderste laag van de opperhuid bevinden zich deze pigmentcellen. Door de UV-straling van onder meer zon en zonnebank wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Zo kunnen pigmentvlekken in het gezicht ontstaan. Ook irritatie of hormonen kunnen ervoor zorgen dat er pigmentvlekken ontstaan. Gelukkig is er goed nieuws: de behandeling pigmentvlekken verwijderen is eenvoudig wanneer de pigmentvlekken zich in de bovenste huidlaag bevinden, ook wel opperhuid genoemd. Wij bieden 2 soort behandelingen aan, nl pigmentvlekken laseren en dermapen pigmentvlekken.


Pigmentatie voorkomen

De vorming van pigmentvlekken kunt u deels zelf voorkomen. Door uit de zon te blijven en uw gezicht elke dag en elk seizoen in te smeren met een zonnebrandcrème van minimaal factor 50 vermindert u het risico op pigmentvlekken aanzienlijk. Ook na behandeling van uw pigmentvlekken is het insmeren erg belangrijk om verdere pigmentatie te voorkomen.


Veiligheid bij het verwijderen van pigmentvlekken

  • Een zeer donkere huid heeft
  • Zwanger bent
  • Permanente fillers in het te behandelen gebied heeft
  • Roaccutane gebruikt (u dient dit 3 tot 6 voor de behandeling te stoppen)
  • Vitamine A gebruikt (u dient 2 weken van te voren te stoppen)
  • Tetracycline gebruikt (in verband met lichtovergevoeligheid)
  • Onderliggende huidaandoeningen heeft (huidkanker, infecties, etc)
  • Keloïdvorming in uw voorgeschiedenis heeft (overmatige littekenvorming)
  • Tot 4 weken voor de behandeling gezond heeft (inclusief zelfbruiners)


Voor meer info en betreft de shr laser behandeling - klik hier
Voor meer info betreft de dermapen miconeedling behandeling - klik hier

De behandeling

Tijdens de behandeling dient een beschermende bril gedragen te worden.Nadat de scanner op uw huid is geplaatst, voelt de patiënt warme pulsjes op de huid. Zo behandelen we het hele gebied zeer nauwkeurig. De behandeling zelf is pijnloos. Bij de behandeling zal uw huid licht rood worden. 


Na de behandeling
Heeft u 3 tot 7 dagen last van lichte roodheid en ontstaat er een dun korstje op de huid. Het beste resultaat bereikt u met meerdere behandelingen, waarbij u steeds een pauze van circa 4 weken aanhoudt. U krijgt een optimaal resultaat na 4 behandelingen. Er is geen downtime, de huid zal iets warmer aanvoelen en dit behandelen we na met een verkoelende nabehandelingscrème, en mogelijk wat camouflage. Na de behandeling mag u gewoon weer douchen en producten gebruiken. Blijft u wel gedurende 4 weken na de behandeling uit de zon.


PRIJZEN - SHR LASER
Klein gebied (1-3 pigmentvlekjes) € 85,00
Middelgroot gebied (4-6 pigmentvlekken)  € 125,00
Groot gebied (7-10 pigmentvlekken)  € 225,00


PRIJZEN - DERMAPEN
Per zone  € 100,00
Gelaat  € 160,00

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542