top of page

REVICELL RADIO-FREQUENTIE

Huidverbetering, het creëren van een mooie huid is ons doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid. Een gezonde huid straalt, is stevig en vol, mooi gehydrateerd en glad met een gelijkmatige teint. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan invloeden van buiten en binnen die veroudering kunnen veroorzaken. Recent onderzoek geeft aan dat de leeftijd van een persoon zoals die wordt gezien door anderen niet enkel door lijnen en rimpels maar vooral ook door de kwaliteit van hun huid wordt bepaald.

REVICELL RADIOFREQUENTIElifting zonder chirurgie door middel van radiofrequentie met fotostimulering

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huid textuur, lijntjes en rimpels. Allemaal zichtbare ouderdom verschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten.

Zowel in de geneeskunde als bij esthetische behandelingen voor uw huid is rimpelvermindering en huidaandoeningen een belangrijke  doelstelling. De radiofrequentie van de REVICELL ™ spant de collageenvezels en stimuleert fibroblasten. Zodat de productie aanmaak van collageen en elastine vezels worden verhoogd. Er worden eiwitten aangemaakt die nodig zijn voor de juiste structuur en zorgt voor vernieuwde drievoudige helixvormige collageen. Extra verbetering komt door de fototherapie, als extra toevoeging bij het bestrijding diverse huidaandoeningen zoals acne en de slappe huid, elasticiteit, stevigheid, rimpels en andere tekenen van huid veroudering. 

Wat doet de warmte in mijn huid?

In de opgewarmde zone wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, volle huid. Bovendien wordt het oude, niet-elastische collageen op termijn volledig vervangen door een nieuw, veerkrachtig collageennetwerk. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Dit proces is klinisch bewezen en wordt in gang gezet doordat er Heat Shock proteins vrijkomen (HSP 60 en 70) die uiteindelijk na diverse omzettingen de FGF1 (Fibroblast Growth Factor) en type 1 collageen vormen. De behandeling is extreem veilig. 

Wat doet de RF Lifting voor mijn huid?

- Verslapte, verouderde huid

- Effectief tegen acné

- Hamsterwangetjes

- Rimpels, verslapte kaaklijn, onderkin

- Kalkoenhals, slappe hals, dikke hals

- Rimpeltjes rondom de ogen en mond

- Dunne huid

- Verouderde huid

Radio frequentie revicell

Nazorg

Vermijd 2 dagen na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.

Interval
Wekelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

Revicell Radiofrequentie  € 100,-
Revicell Radiofrequentie + LED Therapy  € 110,-
Revicell Radiofrequentie + Haluronic Sheetmask  € 110,-
Revicell Radiofrequentie + Botox Cream Mask  € 120,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Revicell Radiofrequentie  € 120,-
Revicell Radiofrequentie + Botox Cream Mask  € 140,-
Revicell Radiofrequentie + Haluronic Sheetmask  € 140,-
Revicell Radiofrequentie + LED Therapy  € 140,-


Kuur Tarieven

Kuurpakket prijs = 6 behandelingen voor de prijs van 5

bottom of page