LANETTE Institute 

Institute


RF RADIOFREQUENTIE FACIAL

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huid textuur, lijntjes en rimpels. Allemaal zichtbare ouderdomsverschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten.

REVICELL ™ lifting zonder chirurgie door middel van radiofrequentie met fotostimulering

Zowel in de geneeskunde als bij esthetische behandelingen voor uw huid is rimpelvermindering en huidaandoeningen een zware doelstelling. Deze behandeling is voor de meer eisende cliënt. Door Revicell Radiofrequentie met fotostimulering de niet-chirurgische technieken krijgt u echt de beste resultaten die u kan wensen.


De radiofrequentie van de REVICELL ™  spant de collageenvezels en stimuleert fibroblasten. Zodat de productie aanmaak van collageen en elastine vezels worden verhoogd. Er worden eiwitten aangemaakt die nodig zijn voor de juiste structuur en zorgt voor vernieuwde drievoudige helixvormige collageen. Extra verbetering komt door de fototherapie, als extra toevoeging bij het bestrijding diverse huidaandoeningen zoals acne en de slappe huid, elasticiteit, stevigheid, rimpels en andere tekenen van huid veroudering.


FOTOTHERAPIE

Acne ofwel Acne vulgaris, is de meest voorkomende huidaandoening onder jongeren. Ongeveer 85% van de jongeren tussen de 14 en 25 jaar hebben er in meer en mindere mate last van. Meestal verdwijnt de acne voor het 25e levensjaar. Zo'n 10% ervaart de huidaandoening ook nog in zijn dertiger jaren. Lichttherapie met zuiver blauw licht op een golflengte van 414 nanometer blijkt een effectieve manier te zijn om acne te behandelen. Met blauw lichttherapie kunnen nieuwe uitbraken zelfs worden voorkomen. Meestal begint vorming van acne met mee-eters en vormen zich later ontstekingen. Bij een hevige ontsteking kunnen er onderhuidse ontstekingen en cystevorming ontstaan die na genezing littekens kunnen achterlaten. Acne is een relatief onschuldige huidaandoening maar kan wel veel impact hebben op sociaal-psychologisch niveau.

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuur interval om de 1 tot 2 weken.

INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • de huid krijgt eerst een basisreiniging en diepte reiniging
  • RF radiofrequentie behandeling inclusief serums
  • herstellend vitamine vliesmasker
  • aanbrengen van een huid verzorgende crème 


PRIJZEN
RF gelaat per behandeling  € 80,00

RF gelaat 6 behandelingen  € 420,00


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.