Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


RF REVICELL LIFTING FACE

Huidverbetering, het creëren van een mooie huid is ons doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid. Een gezonde huid straalt, is stevig en vol, mooi gehydrateerd en glad met een gelijkmatige teint. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan invloeden van buiten en binnen die veroudering kunnen veroorzaken. Recent onderzoek geeft aan dat de leeftijd van een persoon zoals die wordt gezien door anderen niet enkel door lijnen en rimpels maar vooral ook door de kwaliteit van hun huid wordt bepaald.

De behandelingen in ons institute zijn er op gericht de kwaliteit van de huid te verbeteren en de vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Wij bieden diverse hightech treatments aan. Voor 100% gericht op het optimaliseren van uw huidconditie en het verbeteren van uw uitstraling.
De bijzondere combinatie van de nieuwste technieken en gepatenteerde producten geven revolutionaire resultaten.


De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huid textuur, lijntjes en rimpels. Allemaal zichtbare ouderdoms verschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten.


REVICELL ™ lifting zonder chirurgie door middel van radiofrequentie met fotostimulering

Zowel in de geneeskunde als bij esthetische behandelingen voor uw huid is rimpelvermindering en huidaandoeningen een zware doelstelling.  De radiofrequentie van de REVICELL ™  spant de collageenvezels en stimuleert fibroblasten. Zodat de productie aanmaak van collageen en elastine vezels worden verhoogd. Er worden eiwitten aangemaakt die nodig zijn voor de juiste structuur en zorgt voor vernieuwde drievoudige helixvormige collageen. Extra verbetering komt door de fototherapie, als extra toevoeging bij het bestrijding diverse huidaandoeningen zoals acne en de slappe huid, elasticiteit, stevigheid, rimpels en andere tekenen van huid veroudering. 


VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Wij adviseren de RF Revicell Lifting in een kuurvorm van 6 behandelingen.  Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ?  Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden.

INTERVAL

Wekelijks


NAZORG
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.

INHOUD RF Revicell Lifting Fresh Up

 • Reiniging
 • Diepte Reiniging
 • Skin Scrubber
 • RF Revicell Lifting behandeling met  vitamine en hyaluron ampul
 • Hydraterend verzorgende crème 
 • Aanbrengen beschermingsfactor SPF 50+

INHOUD RF Revicell Complete Facial

 • Reiniging
 • Diepte Reiniging
 • Skin Scrubber
 • Verwijderen van kleine oneffenheden 
 • RF Revicell Lifting behandeling met  vitamine en hyaluron ampul
 • Herstellend vitamine C vliesmasker 
 • Hydraterend verzorgende crème 
 • Aanbrengen beschermingsfactor SPF 50+


PRIJZEN 
RF Revicell Lifting  € 75,00
RF Revicell Lifting & Led Mesolicht Therapie  € 85,00
RF Revicell Lifting Complete Facial  € 89,00
RF Revicell Lifting Complete Facial & Led Mesolicht Therapie  € 99,00
AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend intake advies consult.