LANETTE Institute 

Institute


BROW & SCALP VITAMIN BOOST

Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid en hoofdhuid te beschadigen. De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van productenSCALP VITAMIN BOOST

Is een behandeling die ingezet kan worden bij dun, dof haar of vermoeide haargroei. Dermapen Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde en glanzende haren te produceren waardoor het haar verbeterd wordt.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van onze Hair cocktail.


BROW VITAMIN BOOST
Is een speciale 
behandeling waarbij de haarwortels worden geactiveerd door gebruik van speciale hair peptides cocktails die worden geïnjecteerd door middel van de dermapen, dit zorgt voor extra haargroei. Deze behandeling is volledig schadeloos en op natuurlijke basis. Geschikt voor vrouwen en mannen die hun wenkbrauwen die bijvoorbeeld verkeerd hebben geëpileerd of door ziekte haarverlies hebben geleden of door te vaak verven of verkeerd toegepaste microblading haarverlies hebben gehad aan hun wenkbrauwen. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen genoeg. 
NAZORG
Gedurende 48 uur op de wenkbrauwen make-up loos te houden. Gedurende 24 geen gebruik maken van stylingproducten na een scalp behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.PRIJZEN  
Brow Vitamin Boost per behandeling  € 80,00
Brow Vitamin Boost kuur 3 behandelingen   € 210,00
Brow Vitamin Boost kuur 6 behandelingen   € 360,00


Scalp Vitamin Boost per behandeling  € 140,00 

Scalp Vitamin Boost kuur 3 behandelingen  € 390,00
Scalp Vitamin Boost kuur 6 behandelingen  € 720,00

AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.