top of page

MORPHEUS8

Morpheus8 is een veilige en effectieve minimaal invasieve modulaire RF fractionele oplossing voor subdermale vetremodellering van het hele lichaam, waaronder ook het gezicht. Morpheus8 is een non chirurgische facelift en wordt gebruikt voor het verjongen van de huid en om de elasticiteit te verbeteren. Met de geavanceerde Morpheus8 technologie wordt sterke energie direct aan het doelgebied geleverd. De behandeling heeft betrekking op het hele gezicht: het centrum van het voorhoofd, de slappe wangen, de gebieden rond de ogen en de kaaklijn. De klinische resultaten na één maand zijn: verbetering van de huidtoon, reducerende poriën in het gezicht, sterke vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verbetering in huidverstrakking van het gezicht, vermindering van liplijntjes.

De eerste zichtbare effecten onmiddellijk na de behandeling van Morpheus8: Aanzienlijke verbetering van de huidspanning, lijnen van de kaak verbeteren, huid-elasticiteitsverbetering, rimpel- en plooi vermindering, vermindering verkleuringen van de huid (dofheid ).

De huid ziet er direct jonger, stralender en gezonder uit .

De behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en de collageen aanmaak een boost te geven, waardoor de huid steviger en voller zal worden. Microneedling is het proces waarbij honderden kleine gaatjes in de huid worden gemaakt (deze zijn geheel onzichtbaar voor het oog). Dit proces zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstellen en vernieuwen.
 

Radiofrequentie-energie wordt gebruikt om het weefsel te verwarmen en de collageenproductie in de diepe huidlagen te stimuleren. Omdat het lichaam zelf meer collageen gaat aanmaken kunnen we een langdurig resultaat behalen.

Naast het verstrakken van de huid in jouw gezicht en hals is de Morpheus8 technologie geschikt voor het behandelen van je voorhoofd en jouw wenkbrauwen. Andere behandelgebieden zijn je lachlijntjes, fijne kraaienpootjes en je kaak.

Morpheus8 is een unieke face lift zonder operatie die het huidverouderingsproces een aantal jaren terugdraait. Deze behandeling geeft uw huid direct een jongere uitstraling, een mooie teint, meer stevigheid in de huid en duidelijk minder zichtbare rimpels, pigmentvlekken en grove poriën. De behandeling heeft geen hersteltijd (down-time). Indien u zich stoort aan het verouderingsproces van de huid zoals rimpels, groeven en een verslapte huid , vermoeide blik en doffe teint, maar een facelift een te grote stap vindt dan is de Morpheus8 de perfecte optie.

Hoe ziet de behandeling eruit

Met een Morpheus8 behandeling wordt d.m.v. 25 gouden micro-naaldjes de huid stukje voor stukje gepulseerd tot een maximale diepte van 2 mm. Zodra de naaldjes de huid ingaan wordt er gelijktijdig een Radiofrequentie dermapulse afgegeven. De behandelde huid gaat hierna meteen aan het werk om de huid van binnenuit te herstellen. Nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt, de huid wordt direct strakker en de doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. Zodra de behandeling klaar is heeft u direct resultaat, de huid staat strakker en u heeft een frisse roze teint. Na 4 weken wordt het resultaat steeds meer zichtbaar, de huidstructuur is sterk verbeterd aan de buitenkant en uw huid is voller en elastischer

Morpheus8a.jpg

Verbetering

- Huidtextuur en stevigheid

- Collageen aanmaak waardoor de huid voller en steviger wordt

- Verfijning van poriën

- Egalere teint

- Glow
- Striae vervagen
- Littekens vervagen

Hoe lang blijft het effect van deze facelift zonder operatie zichtbaar?

Het is raadzaam een reeks van 3 behandelingen, met een tussenperiode van 4 weken, te ondergaan voor een optimaal resultaat. Indien u ook nog een andere gezichtsbehandeling wenst te ondergaan dan adviseren wij u minimaal 3 maanden te wachten na de laatste Morpheus8 behandeling. Het eindresultaat na de 3de behandeling (dus na 3 x Scarlet RF in 12 weken tijd) zal een hele duidelijke verbetering / verjonging / verstrakking van de huid geven, dit zal een paar jaar aanhouden, afhankelijk van uw levensstijl. Uiteraard kunt u de behandeling weer herhalen zodra dit nodig is.

Nazorg

Gedurende 48 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 6 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 4 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende 3 weken na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

Interval:  4 - 6 weken

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

Morpheus8 Gelaat  € 300,-
Morpheus8 Decolleté  € 300,-
Morpheus8 Onderkin  € 200,-
Morpheus8 Oogzone  € 200,-
Morpheus8 Body vanaf  € 380,-
+OPTIE LED Therapy  € 10,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Morpheus8 Gelaat  € 460,-
Morpheus8 Gelaat + Hals  € 600,-
Morpheus8 Gelaat + Hals + Decolleté  € 800,-
Morpheus8 Decolleté  € 460,-
Morpheus8 Onderkin + Hals  € 460,-
Morpheus8 Onderkin  € 360,-
Morpheus8 Oogzone  € 360,-
Morpheus8 Body Klein oppervlak  € 600,-
Morpheus8 Body Middel oppervlak  € 800,-
Morpheus8 Body Groot oppervlak  € 1000,-

+OPTIE LED Therapy  € 20,-
 

bottom of page