Clinics
LANETTE

LANETTE

CLINIC | BEAUTYSALON | MEDICAL


SKINBOOSTER  HYALURON

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt. Een behandeling met natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en bereidt de huid voor op schadelijke invloeden zoals UV. Behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur zijn effectief in het vertragen van het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren, is er voor ieder probleem een geschikte skinbooster. 

De Skinbooster Hyaluron is op basis van 100% puur hyaluronzuur van 2% die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt.


De Skinbooster Hyaluron is een vloeibare lichte vulling en versteviging van de huid, voor matige rimpels en lijnen. In het te behandelen gebied wordt om de 2-3 mm een druppeltje 2% puur hyaluronzuur  met een mesogun geïnjecteerd. De Vital trekt vervolgens vocht aan en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Meso Lift geeft het beste resultaat als u behandeling regelmatig herhaald. De behandeling kan met een tussenpauze van 3 tot 4 weken herhaald worden.


Met behulp van een heel dun naaldje en een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt de skinbooster behandeling uitgevoerd. Slappe huid worden door middel van deze kleine prikjes niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld waardoor de doorbloeding en de stofwisseling worden gestimuleerd. De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is. Hierdoor is een verdoving van de huid niet nodig. Na de mesotherapie behandeling bent u direct toonbaar en kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Vanzelfsprekend kan de huid na de mesotherapie behandeling een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Dit is van tijdelijke aard en zal na twee dagen helemaal wegtrekken. 


RESULTAAT

  • Een betere hydratatie van de huid
  • De huidstructuur wordt verfijnd
  • Gezonde kleur (erg goed voor rokers)
  • De totale huidconditie verbetert

Skinbooster Hyaluron kan worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 3 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie. Skinbooster Hyaluron is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is kleiner dan 0,01%, maar dit heeft geen invloed op het resultaat.


VOORZORG
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

INTERVAL

3 tot 4 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 3-4 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Wij adviseren een kuurvorm van 3 behandelingen.  Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 


PRIJZEN
Skinbooster Hyaluron  € 180,00
Skinbooster Hyaluron & Led Mesolicht  € 190,00

KUUR PRIJZEN
Skinbooster Hyaluron kuur 3 behandelingen  € 480,00
Skinbooster Hyaluron & Led Mesolicht kuur 3 behandelingen  € 510,00