top of page

PRO SPA MANICURE

De luxe lijn Cuccio Naturale bodyproducten is samengesteld met behulp van hoogwaardige, natuurlijke, ingrediënten o.a. Honing en Melk extracten. De Cuccio producten zijn dierproefprij en bevatten geen parabenen, dus een weldaad voor handen en voeten.

Spa manicure behandeling met het merk cuccio

Waarom een Pro Spa Cuccio manicure?

Door bijvoorbeeld het weer, uw werk en schoonmaakwerkzaamheden, krijgen uw handen veel te verduren. Uw huid droogt uit en verouderd. De conditie van uw handen, nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen.

De Pro Spa Manicure zal bestaat uit

  • Vijlen van de nagels

  • Nagelriemen terug plaatsen

  • Reiniging met Melk & Honing hand bad

  • Verkwikkende Melk & Honing peeling (scrub)

  • Voedende handpakking aangebracht door middel van penselen

  • Nagelolie ter versoepeling van nagelriemen

  • Nagelplaat verzorging met Repair Mode van OPI, de keratine nagelbooster

  • Verzorgende butterblend Melk & Honing crème

Spa manicure

Wat is de Repair Mode by OPI?

OPI introduceert Repair Mode™, een baanbrekend nagelserum met gepatenteerde technologie om nagels te herstellen én de verbeterde Nail Envy®-formule om nagels te versterken. Het #1 wereldwijde professionele nagelmerk OPI transformeert de nagelverzorgingscategorie. Repair Mode™ met gepatenteerde Ulti-Plex Technology™, een baanbrekende innovatie, is het allereerste hechtingverhogende nagelserum in zijn soort. Repair Mode™ gaat verder dan tijdelijke versteviging op het oppervlak. Het dringt door en absorbeert in de nagel om 99% van het keratine-eiwit* diep te herstellen en 4x sterkere nagels te bouwen in slechts 6 dagen.*

OPI Infiniti Shine 

Langhoudende nagellak met gel-achtige glans

Dankzij het Infinite Shine gamma van OPI kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. Dankzij het complete 3-stappen systeem hardt de nagellak uit door middel van natuurlijk licht en het verwijderen gebeurt zonder afweken. Infiniti Shine is zit tussen gewone nagellak en gellak in. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel,


GelColor by OPI
Draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Je favoriete kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor by OPI is ook eventueel eenvoudig zelf thuis te verwijderen, met het thuis gelcolor remove thuis set van OPI dat bij ons te koop is. Bij een nabehandeling verwijderen wij op het oude product zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Tarieven

Repair Mode OPI treatment + Manicure  € 40,-
Pro Spa Cuccio Manicure  € 50,-
Pro Spa Cuccio Manicure + OPI Infiniti Shine € 64,-
Pro Spa Cuccio Manicure + GelColor by OPI  € 78
,-
Infiniti Shine by OPI € 28,-
Verwijderen Infiniti Shine by OPI € 6,-

Korting

Na een behandeling van de Spa Manicure of Nagelmanicure behandeling ontvang je 20% korting
op aankoop van 
Repair Mode van OPI voor thuisgebruik
.

bottom of page