LANETTE Institute 

Institute


TANDEN BLEKEN

Intensive behandeling met een uitstekend resultaat. Wenst u ook graag een mooie stralende glimlach...  
Dan is LANETTE MEDICAL WHITE tanden bleaching zeker iets voor u ! 

100% VEILIG TANDEN BLEKEN & REINIGEN
Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van de tand blekende component LANETTE MEDICAL WHITE en het contact met het LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tand blekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samen werking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in - tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan. A perfect smile van LANETTE MEDICAL WHITE gegarandeerd.

LANETTE  MEDICAL WHITE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn. Geen gevoeligheid. Geen peroxides. De duurzaamheid van de behandeling is 3 tot 6 maanden. Dit is afhankelijk van iedere persoonlijke hygiëne en kleurstoffen die uw benuttigd. De producten waar mee wordt gewerkt voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch.

Over het algemeen is slechts één bezoek nodig om de tanden effectief te bleachen.
De LANETTE MEDICAL WHITE gel bevat tand blekende componenten die veel efficiënter werken dan deze die u over het algemeen in de handel vindt. Na het aanbrengen van de gel op het gebit wordt deze blootgesteld aan de speciale LED verlichting. 

De resultaten met LANETTE MEDICAL WHITE zijn onmiddellijk na de behandeling zichtbaar. De meeste patiënten die voor het eerst bij het bleachen van hun tanden gebruik maken van de combinatie LANETTE MEDICAL WHITE en LED verlichting zien al na 21 minuten een opmerkelijk resultaat. Dit varieert van persoon tot persoon en kan na een eerste behandeling 2 tot 9 tinten verschillen in vergelijking met de kleur van de tanden vóór de behandeling.

WANNEER NIET MOGELIJK
Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker om te bleachen dan gele tanden. Het wordt afgeraden om de tanden te bleachen op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Tanden bleachen bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, diabetici en huidkankerpatiënten wordt afgeraden. In sommige gevallen zal uw WHITE specialist u afraden om uw tanden te bleken. Dit kan wanneer er gaatjes of onregelmatigheden te zien zijn aan de tanden.  

NA DE BEHANDELING
Tot 4 uur na de behandeling niets eten, drinken of te roken. 
Ook niet de eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (dus geen rode wijn, tomatensaus, marinades).


PRIJZEN
Tanden Bleken 2x 20 minuten  € 60,00 

Tanden Bleken 3x 20 minuten  € 80,00  


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.