LANETTE Institute 

Institute


ULTRAZONE MESOTHERAPIE no needling

De ouder wordende huid verliest collageen en elastine; en daarmee automatisch elasticiteit en vitaliteit. Mesotherapie, ook wel ‘No Needle Mesotherapy’ genoemd, is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. Werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpeltjes van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De resultaten zijn verbluffend*.

We brengen grote hoeveelheden meso-werkzame stoffen in de dieper gelegen huidlagen in (ongeveer 3 keer zoveel als bij cosmetische injecties). Hier komen geen naalden aan te pas. Onze huid bevat huid eigen ingrediënten die vol zitten met belangrijke vitamines en mineralen. Tijdens de mesotherapie-behandeling worden deze huid eigen stoffen in gemasseerd . Zo kan de huid weer jong, strak en gezond aanvoelen.

EFFECT 

Door het vermijden van injecties en naalden heeft Mesotherapie een trans dermaal effect; de stoffen dringen door in de bovenste huidlagen om zo de huid van binnenuit te repareren. Het stofwisselingsproces van de huid komt op gang. Huidverjonging wordt ingezet doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor kunnen na de kuur rimpels aanzienlijk zijn verminderd en ziet uw gelaat er jonger uit!*


De werkstoffen die worden gebruikt, versterken elkaar tot diep in de bovenste huidlagen.
Hyaluronzuur zorgt voor optimale soepelheid en vochtbinding. Kortom, een enorme boost voor uw huid.
 

ADVIES
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuurprijzen op aanvraag.  Kuur interval om de 1 tot 2 weken.

INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • de huid krijgt eerst een basisreiniging en diepte reiniging 
  • ultrazone behandeling inclusief serums
  • herstellend vitamine vliesmasker
  • aanbrengen van een huid verzorgende crème 


PRIJZEN 
Ultrazone Mesotherapie per behandeling  € 90,00
Ultrazone Mesotherapie kuur 6 behandelingen  € 450,00


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.