Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

BACK IN TIME PRIJZEN

V-Shape Pro - Velashape 20 min. € 60,-

V-Shape Pro - Velashape 30 min. € 75,-

V-Shape Pro - Vacuüm Cavitatie 20 min. € 60,-

V-Shape Pro - Vacuüm Cavitatie 30 min. € 75,-

V-Shape Pro - Endermologie 20 min. € 60,-

V-Shape Pro - Endermologie 30 min. € 75,-

MAAK HIER UW AFSPRAAK


Inhoud V-Shape III Pro

- Aanbrengen behandelgel aanbrengen

- V-Shape Pro sessie - tijd en behandeling na keuze

- Aanbrengen verstevigende en voedende lotion

Interval

wekelijks

Voor een optimaal resultaat

10 – 15 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon tot persoon. Dit is dus per lichaamsbouw verschillend, ook reageert elke lichaam anders.

V-SHAPE III PRO

Heeft u cellulite, plaatselijke vetophoping of huidverslapping?  Dan is de V-Shape III Pro behandeling heel ideaal. Meer kennis. Betere aspect van de huid. Door de combinatie van infrarood , radiofrequente energie en vacuüm verbetert de huidstructuur, het weefsel krijgt volume terug en verslapping wordt minder.

Geleidelijke verbetering van het behandelde gebied kan al zichtbaar zijn na de eerste behandeling. Het huidoppervlak voelt gladder en steviger aan. Belangrijk hierbij is een gezonde leefstijl. Dit betekent vooral dat u voldoende beweging neemt en een gezond voedingspatroon heeft. Deze aspecten werken ook mee aan een sneller resultaat, dit resultaat is echter niet blijvend. Behandeling tegen cellulite moet regelmatig herhaald worden.

Behandeling met V-Shape III Pro geeft een lokale vermindering van huidverslapping en een algemene verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en huidkleuren. Er zijn geen meldingen van korte of lange termijn effecten op de gezondheid. De V-Shape III Pro wordt door de meeste mensen ervaren als een comfortabele, warme dieptemassage. Na de behandeling kan een warm gevoel optreden en een enigszins rode huid. Dit verdwijnt na enige uren.

VELASHAPE behandeling per zone

- buik
- bovenarmen
- bovenbenen voor
- bovenbenen achter


VACUÜM CAVITATIE behandeling per zone

- buik


ENDERMOLOGIE behandeling per zone

- hals
- gezicht


De constante wisseling tussen hoge en lage druk zorgt ervoor dat zuurstof en energierijk bloed door het weefsel wordt gepompt, hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Daarnaast wordt de stofwisseling verhoogd en worden afvalstoffen afgevoerd.