LANETTE Institute 

Institute


VELASHAPE  & LPG technology

Velashape is een niet-invasieve body contouring behandeling voor vermindering van lichaamsomvang en cellulite. VelaShape stelt u in staat om op een veilig manier een strak gelijnde en goed gevormd lichaam te bereiken. Het maakt je er niet alleen jonger uitzien maar ook jonger voelen.
Velashape biedt revolutionaire resultaten zonder hersteltijd of significante ongemak. Velashape is sterker dan Endermologie en staat voor een doeltreffende en natuurlijke werking bij behandelingen onder andere door middel van 'n krachtige mechanische bindweefselmassage.

De Velashape technologie combineert infrarood straling, bipolaire radiofrequentie-energie en vacuüm om een diepe verwarming van de vetcellen, hun omringende bindweefsel en de onderliggende dermale collageen vezels te veroorzaken. Dergelijke efficiënte verwarming en vacuüm stimuleert de groei van nieuwe en betere collageen en elastine.

Collageen is verantwoordelijk voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en draagt bij om de huid jong, stevig en soepel te houden. Elastine is een elastisch proteïne in bindweefsel en zorgt ervoor dat uw huid soepel wordt. Resultaat is plaatselijk (het behandelde gebied) een vermindering van slappe huid en lichaamsvolume.

Voordelen
 • Veilige pijnloze en niet invasieve behandelingsmethode
 • Stimulatie van de collageen productie
 • Stimulatie van de elastine productie
 • Verhoogt het zuurstof gehalte en bloed circulatie in de huid
 • Versteviging van de huid
 • Maakt de huid strak, glad en soepel
 • Losmaken en verwijderen van hardnekkige vetophopingen (verkleefde vetcellen)
 • Zichtbaar verminderen van cellulite (sinaasappelhuid)
 • Pijnloze behandeling van rimpels en huidverslapping
 • Hermodelleert de gezichtscontouren
 • Veilige Anti-aging methode voor het gezicht en décolleté
 • Bestrijding klachten zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten

CELLULITE - sinasappelhuid
Is een aandoening waarbij de huid putjes en bultjes vertoond, wordt veroorzaakt door verkleefde vetcellen in de lagen onder de huid. Hierdoor krijgt de huid een uiterlijk dat vergelijkbaar is met een ‘sinaasappelschil’. Cellulite komt vooral voor op billen en bovenbenen. Met een Velashape behandeling worden de verkleefde vetcellen afgebroken. De zichtbaarheid van cellulite zal hierdoor sterk verminderen, of zelfs geheel verdwijnen.

Cellulite is een hardnekkige aandoening welke niet eenvoudig is te bestrijden. De verkleefde vetcellen reageren nauwelijks op diëten en sporten, maar met Velashape is er wel degelijk iets tegen te doen. Door toepassing van infrarood warmte gecombineerd met bipolaire radiofrequentie-energie zullen de verkleefde vetcellen afgebroken worden en ‘vrij’ komen om vervolgens, op natuurlijke wijze, door het lichaam afgevoerd te worden. Cellulite zal sterk verminderen of zelfs compleet verdwijnen waarna uw huid er weer glad en strak uit zal zien.

BODY CONTOURING
Gelukkig is er nu een veilig en betaalbaar alternatief zonder dat daar naalden en snijden aan te pas komt. Na een VelaShape Body Contouring behandeling is er geen herstelperiode, je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden vervolgen. Ongewenst vet verwijderen is niet het enige voordeel, ook door het lichaam vastgehouden giften en afvalstoffen vinden zich een weg uit het lichaam. De stimulatie van collageen en elastine zorgen dat je huid er gladder, jonger en strakker uit gaat zien.

Body Contouring pakt ook de problemen aan die je ondervindt na een afvalkuur. Na een grote hoeveelheid gewicht te hebben verloren zit men ‘ruim in het vel’ doordat de opgerekte huid niet elastisch genoeg is om zich aan te passen naar de nieuwe, slanke, lichaamsvorm. Een zogenaamde ‘slappe huid’. Ook zijn er zones op het lichaam waar het ongewenste en overtollige vet niet lijkt te verdwijnen na de afvalkuur. De buik, billen, dijen, armen en flanken… hoe hard en vaak je ook sport of dieet, dat hardnekkige vet op de probleemzones lijkt niet weg te krijgen. Nog vervelender, het afvallen gebeurt juist op de plaatsen waar je het niet wilt hebben, zoals in het gezicht en de borsten. Operatieve verwijdering zoals liposuctie lijkt de enige oplossing, maar daar zit je niet op te wachten. Begrijpelijk, want littekens, pijn en herstelperiode kijkt niemand naar uit. Nog maar te zwijgen over de kosten die een liposuctie behandeling met zich meebrengen.

Na de behandeling
Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes.


Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 10 tot 15 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Interval:  1 week

De verschillende zones zijn - per behandeling 1 zone
buik, taille, billen, heupen, zwembandjes, lovehandles, bovenarmen, anti cellutite, voorkant bovenbenen,  achterkant bovenbenen, 
voorkant onderbenen of achterkant onderbenen 

PRIJZEN

Per behandeling € 70,00  * FEESTDAGEN AANBIEDING 55 euro

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542