top of page

VELASHAPE V-SHAPE III PRO

Heeft u cellulite, plaatselijke vetophoping of huidverslapping?  Dan is de V-Shape III Pro behandeling heel ideaal. Meer kennis. Betere aspect van de huid. Door de combinatie van infrarood , radiofrequente energie en vacuüm verbetert de huidstructuur, het weefsel krijgt volume terug en verslapping wordt minder.

VELASHAPE V-SHAPE PRO

Contourverbetering en het aanpakken van cellulitis wordt bij ons in de praktijk behandeld met velashape. Velashape is een techniek waarmee de huid en het onderliggende weefsel wordt behandeld. Door het optillen en afrollen van de huid wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvoer van het lymfevocht verbeterd en verhard weefsel wordt zachter. Velashape is een natuurlijke bindweefselmassage om effectief lichaamseigen cellen te stimuleren. Dit alles zonder bijwerkingen, pijn en risico’s. Vetverbranding wordt plaatselijk tot wel 70% verhoogd. De huid wordt verstevigd door cellen te stimuleren die zorgen voor collageen- en elastine aanmaak. Hierdoor ziet u contourverbetering, de huid wordt strakker en gladder en de cellulitis verminderd. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor het gezicht en het lichaam. Bovendien is de behandeling ook geschikt voor het versoepelen en egaler maken van littekens, na liposuctie en het verbeteren van de vochtafvoer bij lymfoedeem en lipoedeem.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens het intakegesprek wordt alle informatie besproken en aan u uitgelegd. De huidtherapeut zal een behandelplan voor u opstellen en deze met u doornemen. Voorafgaand aan de behandeling worden foto’s gemaakt, zodat we de effectiviteit van de behandelingen kunnen meten. De behandeling met Velashape V-Shape voelt aan als een diepe massage met daarbij soms een trillend gevoel. De instellingen kunnen per persoon worden aangepast en kunnen in de loop van de behandelperiode worden opgevoerd. Na de behandeling kan de huid wat gevoeliger zijn en er roder uitzien. In sommige gevallen kunnen er kleine, blauw plekjes ontstaan. Deze trekken gelukkig snel weer weg.
 

Behandeling met V-Shape Pro geeft een lokale vermindering van huidverslapping en een algemene verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en huidkleuren. Er zijn geen meldingen van korte of lange termijn effecten op de gezondheid. De V-Shape Pro wordt door de meeste mensen ervaren als een comfortabele, warme dieptemassage. De huid wordt strakker, steviger en egaler. In het gezicht kunt u contourverbetering zien bij de kaak en fijne lijntjes vallen minder op.

De constante wisseling tussen hoge en lage druk zorgt ervoor dat zuurstof en energierijk bloed door het weefsel wordt gepompt, hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Daarnaast wordt de stofwisseling verhoogd en worden afvalstoffen afgevoerd.

velashape

Zones

De Velashape behandeling wordt uitgevoerd per lichaamszone

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Velashape V-Shape Pro  € 70,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Velashape V-Shape Pro  € 80,-


Kuur Tarieven

Velashape V-Shape Pro - "comfort body" kuur 4x  € 300,-
Velashape V-Shape Pro - "comfort body" kuur 8x  € 560,-
Velashape V-Shape Pro - "comfort body" kuur 12x  € 780,-
Velashape V-Shape Pro - "comfort body" kuur 16x  € 960,-

 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakketten. Met de "comfort body" kuurpakketten kan je de verschillende behandelingen onderling combineren.  Je kan kiezen tussen een "comfort body" kuurpakket van 4, 8, 12 of 16 behandelingen. Voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.

bottom of page