top of page
Waxing.jpg

WAXING FACE

Jouw gezicht is het onderdeel van je lichaam waar als eerste naar gekeken wordt en draagt hierdoor veel bij aan jouw identiteit. Het verzorgen van je gezicht geeft je meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je kunt uitstralen wie je wilt zijn. Het gezicht ontharen kun onderdeel zijn van jouw gezichtsverzorging. Het gezicht ontharen kun op diverse manieren waaronder epileren, harsen, scheren en waxen. Het epileren van je gezicht kost echter veel tijd en na het scheren groeien de haartjes snel terug. Gelukkig kun jij bij Lanette je gezicht laten waxen, waardoor je nog langer kun genieten van een mooi en glad gezicht.

Door het waxen van het gezicht ben je in een handomdraai voor langere tijd verlost van de haartjes. Bij ons kun jij je gezicht ontharen op een uiterst professionele manier.

waxing2.jpg

Hoe werkt waxen?

Het waxen van het gezicht doet helemaal geen pijn. Dat komt omdat we gebruik maken van onze eigen unieke Supreme Hot Wax. In tegenstelling tot harsen doet waxen dus echt veel minder pijn. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich aan de haartjes en de huid hecht, waardoor de huid belast wordt. Bij waxen hecht de wax zich alleen om het haartje. Hierdoor doet het veel minder pijn als jij je gezicht laat waxen en belast jij je gezichtshuid minder met een waxbehandeling dan als je kiest voor harsen. Wij waxen zowel mannen gezichten als vrouwen gezichten.

Tarieven

Waxing Upper Lip  € 16,-
Waxing Chin  € 16,-
Waxing Brows Above and Below  € 22,-
Waxing Cheeks  € 22,-
Waxing Jawline  € 22,-
Waxing Upper Lip + Chin  € 26,-

bottom of page