top of page

 

X-BODY ULTRA

X-Body Ultra apparaat

De Dynamic Wave met de X-Body Ultra is een nieuwe gepatenteerde energie die kan worden gebruikt voor de behandeling van lichaamsimperfecties. Een authentieke innovatie die is ontworpen om de huid diepgaand energie en vitaliteit te geven en in korte tijd, op een niet-invasieve manier en zonder negatieve effecten overtreffende trap resultaten te behalen.
 

De X-Body Ultra behandeling stimuleert een biologische respons van de weefsels, zorgt voor een snelle vermindering van de aanwezige onvolkomenheden en geeft een jonge, strakke, compacte en gerevitaliseerde huid voor een lange tijd. Het is een compleet behandelingssysteem dat, terwijl het onvolkomenheden vermindert, de weefsels vormt en verstevigt.

Hoe werkt het?
Studies en onderzoek Selenia Italia heeft in samenwerking met artsen, dermatologen en therapeuten ontdekt dat er in een atonic of cellulitisch weefsel minstens 8 synergetische problemen zijn die de huid uitgedroogd, niet erg vitaal, vezelig en ontspannen maken. Het gebrek aan functionaliteit van de weefsels resulteert in onvolkomenheden die moeilijk uit te roeien zijn als ze met traditionele methoden worden behandeld.

Cavitatie ha

Handstukken 
Omdat wij werken met 2 verschillende handstuk koppen heeft u 2 technieken in één behandeling.

Geel Kopstuk: Een handstuk uitgerust met 10 dermabrasiekoppen van verschillende groottes en schurende capaciteiten voor de mechanische exfoliatie van de huid en keloïden. Het zuigt zachtjes en maakt de huid glad en verzamelt van tijd tot tijd onzuiverheden in een vervangbaar filter.

Groen kopstuk: Een innovatieve huidstimulatie die 4 energieën combineert met een drager en anti-verouderingsactie: microstromen, ultrageluiden, infrarood en groene fotostimulatie. Het laat de penetratie van actieve ingrediënten toe, stimuleert osmotische uitwisselingen en oxygenatie. Het heeft een defibrotiserende en reducerende werking.
 

Klinische tests tonen aan dat X-Body Ultra® in staat is om het uiterlijk van weefsels door het hele lichaam permanent te verminderen, vooral in de gebieden die vrouwen identificeren als probleemgebieden: buik, billen, dijen, armen en rug. Het is een zeer effectieve behandeling voor de her modellering van het lichaam door de emissie van enkelvoudige geluidsgolven, de trillingen verspreiden zich zodat ze alle niveaus van de huid bereiken. Er worden drie soorten golven gebruikt, vlakke focale schokgolven die opgehoopt vet met veel energie aanvallen. Het tweede type golven zijn radiale drukgolven waarvan de functie is om spierweefsel af te vlakken. En de derde zijn de hoogfrequente trillingen die met hun vele herhalingen de huid strakker maken met kleine zachte rukken op het onderhuidse niveau. 

Voordelen

  • Veilige pijnloze en niet invasieve behandelingsmethode
  • Stimulatie van de collageen productie
  • Stimulatie van de elastine productie
  • Verhoogt het zuurstof gehalte en bloed circulatie in de huid
  • Versteviging van de huid
  • Maakt de huid strak, glad en soepel
  • Losmaken en verwijderen van hardnekkige vetophopingen (verkleefde vetcellen)
  • Zichtbaar verminderen van cellulite (sinaasappelhuid)
  • Pijnloze behandeling van huidverslapping
  • Vochtophopingen 

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


X-Body Ultra  € 80,-


Kuur Tarieven

X-Body Ultra - "comfort body" kuur 4x  € 300,-
X-Body Ultra - "comfort body" kuur 8x  € 560,-
X-Body Ultra - "comfort body" kuur 12x  € 780,-
X-Body Ultra - "comfort body" kuur 16x  € 960,-

 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakketten. Met de "comfort body" kuurpakketten kan je de verschillende behandelingen onderling combineren.  Je kan kiezen tussen een "comfort body" kuurpakket van 4, 8, 12 of 16 behandelingen. Voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

X-Body Ultra  € 70,-

bottom of page