top of page

X-TONE MUSCLE STIMULATION

Voming van het lichaam, afslanken, vermindering van cellulitis, verhoging van de tonus en versteviging van de spieren van het hele lichaam op een praktische, snelle en moeiteloze manier. Het hervinden van de vormen van het verloren silhouet is gemakkelijk en comfortabel. De X-Tone spierstimulatie is geschikt voor iedereen. Alle handelingen die normaal bij fysieke activiteit worden uitgevoerd, zijn nu mogelijk in het instituut met het nieuwe X-Tone spierstimulatie apparaat. Wil jij snel vet verliezen en spieren opbouwen? En wil je meteen resultaat zien? Probeer dan onze X-TONE electrische spier stimulatie (EMS) behandeling. 
 

Een EMS sessie verhoogt het energieverbruik van het lichaam. Hiermee verbeteren wij de bloedcirculatie en maken we de spieren actief. Hier begint van binnenuit het vetafbraak proces. Om de vetafbraak te verhelpen, stimuleren we bij elk EMS sessie ook de grotere spiergroepen (meerdere zones tegelijk).

Voordelen X-Tone behandeling

Deze lichaamshapping behandeling hervormt en
versterkt het lichaam en geeft de volgende voordelen:

 

- Verhoogt de vetverbranding

- Verminderd vetpercentage

- Verhoogt de conditie en vitaliteit

- Bevordert spieropbouw

- Verbetert de lichaamscontouren

- Verbetert gewrichtsinstabiliteit

- Verbetert het bewegingsniveau

- Stimuleert de stofwisseling

- Verbetert doorbloeding

Behandeling spierstimulatie billen met de x-tone

Doet het pijn?

Op basis van onze eigen ervaringen en die van vele verschillende klanten, kunnen wij jou verzekeren: een goede training met elektrische spierstimulatie is niet pijnlijk.
 

Wanneer zie ik resultaat?

Het resultaat is direct na de behandeling te zien. Om optimaal resultaat te behalen raden wij aan om meerdere behandelingen te doen. Met electrische spierstimulatie wordt sneller resultaat behaald dan met sporten, omdat alle grote spiergroepen van het lichaam tegelijkertijd worden aangespannen en er bijna twee keer zoveel spiervezels worden geactiveerd dan bij een normale training.

 

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke levensstijl. Voor het behalen van nog betere resultaten bij je sbehandeling raden wij je aan om naast de behandeling ook nog dynamische oefeningen in je work-out in te bouwen. Zo zijn bijvoorbeeld sit-ups, kniebuigingen, lunges of push-ups ideaal om het optimale resultaat te behalen. En ook om natuurlijk gezond te blijven eten.
 

Behandelzones

Buik, armen, bovenbenen voor of achter en billen
 

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Behandeling van de x-tone voor de buikspieren

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


X-Tone Muscle Stimulation  € 80,-


Kuur Tarieven

X-Tone Muscle Stimulation - "comfort body" kuur 4x  € 300,-
X-Tone Muscle Stimulation - "comfort body" kuur 8x  € 560,-
X-Tone Muscle Stimulation - "comfort body" kuur 12x  € 780,-
X-Tone Muscle Stimulation - "comfort body" kuur 16x  € 960,-

 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakketten. Met de "comfort body" kuurpakketten kan je de verschillende behandelingen onderling combineren.  Je kan kiezen tussen een "comfort body" kuurpakket van 4, 8, 12 of 16 behandelingen. Voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

X-Tone Muscle Stimulation  € 70,-

bottom of page