top of page

BRAZILIAN BUTT LIFT 

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevige gemodelleerde dijen en billen. Het maakt je sexy en aantrekkelijk, andere vrouwen jaloers en mannen worden aangetrokken. Helaas, de realiteit is dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid verouderd, er ontstaat cellulitis, een nachtmerrie voor veel vrouwen. Losse huid, vetplooien en cellulitis is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt. Blij toe is daar nu een oplossing voor. 

Voordelen

- Tilt je billen met maximaal 70%

- Onmiddellijke resultaten bij kuur

- Geen operatie, geen pijn, geen down time

- Verbeterde lichaam toon en vorm

- Geen bijwerkingen

- Verbetert de bloedcirculatie

 

Nazorg

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.
 

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

 

Brazilian butt-lift Tilburg brabant

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen geleidelijk en pompt het je billen omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht.

 

De Brazilian Butt-lift procedure is volledig niet-chirurgische, u kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

Brazilian butt-lift Tilburg brabant

echte mensen.....echte resultaten

Brazilian butt-lift Tilburg brabant

Extra optie

In Miami wordt een Brazilian Butt-Lift gecombineerd met een mesotherapie behandeling van de billen. Dit verbeterd het resultaat, de huid wordt strakker waardoor deukjes en onregelmatigheden verminderen en zelfs verdwijnen.
 

Multi Vitamine Butt Injections € 160,-

- stimuleert en bevorderd verstrakking van de huid

- mag uitgevoerd worden na een Butt-Lift behandeling

- mag om de 3 tot 4 weken

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

Brazilian Butt Lift  € 70,-
+OPTIE Multi Vitamine Butt Injections  € 140,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Brazilian Butt Lift  € 80,-

+ OPTIE  Multi Vitamine Butt Injections  € 160,-

Kuur Tarieven

Brazilian Butt Lift - "comfort body" kuur 4x  € 300,-
Brazilian Butt Lift - "comfort body" kuur 8x  € 560,-
Brazilian Butt Lift - "comfort body" kuur 12x  € 780,-
Brazilian Butt Lift - "comfort body" kuur 16x  € 960,-

 

 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakketten. Met de "comfort body" kuurpakketten kan je de verschillende behandelingen onderling combineren.  Je kan kiezen tussen een "comfort body" kuurpakket van 4, 8, 12 of 16 behandelingen. Voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.

bottom of page