LANETTE Institute 

Institute


BRAZILIAN BUTT LIFT 

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevige gemodelleerde dijen en billen. Het maakt je sexy en aantrekkelijk, andere vrouwen jaloers en mannen worden aangetrokken. Helaas, de realiteit is dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid verouderd, er ontstaat cellulitis, een nachtmerrie voor veel Vrouwen. Losse huid, vetplooien en cellulitis is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt. Blij toe is daar nu een oplossing voor. 

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen of borsten geleidelijk en pompt het je billen of borsten omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. 

Zijn er risico's ?

Er zijn geen risico's bij deze behandeling, het is juist heel goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.


Zijn de resultaten blijvend ?

Geadviseerd wordt om periodiek de behandeling te herhalen.


Kan ik weer aan de normale activiteiten na de procedure?

De Bil-lift procedure is volledig niet-chirurgische, u kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

Voordelen

- Tilt je billen met maximaal 70%

- Onmiddellijke resultaten bij kuur 

- Geen operatie, geen pijn, geen downtime!

- Verbeterde lichaam toon en vorm

- Geen bijwerkingen

- Verbetert de bloedcirculatie


Na de behandeling
Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes.

 

Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Interval:  1 week

PRIJZEN
Brazilian Butt Lift - 60 min  € 85,00 
Brazilian Butt Lift & Breast Lift 100 min  € 130,00
Brazilian Butt Lift & Power Boost Injections  € 185,00

POWER BOOST - Meso Injections Multi Vitamines 

- stimuleert en bevorderd de Brazilian Butt Lift behandeling

- mag om de 4 weken 

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542