top of page
beautiful-female-back-butt-isolated-white-wall-beauty-cosmetics-spa-depilation-treatment-f

BRAZILIAN BUTT LIFT

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevige gemodelleerde dijen en billen. Het maakt je sexy en aantrekkelijk, andere vrouwen jaloers en mannen worden aangetrokken. Helaas, de realiteit is dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid verouderd, er ontstaat cellulitis, een nachtmerrie voor veel vrouwen. Losse huid, vetplooien en cellulitis is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt. Blij toe is daar nu een oplossing voor. 

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen geleidelijk en pompt het je billen omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht.

 

De Brazilian Butt-lift procedure is volledig niet-chirurgische, u kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

image.jpg

Voordelen 

- Tilt je billen met maximaal 70%

- Onmiddellijke resultaten bij kuur

- Geen operatie, geen pijn, geen down time

- Verbeterde lichaam toon en vorm

- Geen bijwerkingen

- Verbetert de bloedcirculatie

Hoe ziet de behandeling eruit?

Met de vacuüm therapie, kunnen de billen gevormd en vergroot worden zonder operatie. De shaping cup mobiliseert de vetcellen naar de gewenste plek. Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd worden de grote koepels geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften. Eventuele cellulite wordt ook aangepakt.

Op beide billen wordt een opzetstuk van de vacuüm geplaatst. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. De behandeling doet geen pijn is geheel pijnloos en u kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten.

Zijn er risico’s?

De behandeling is zonder risico’s, en goed voor je lichaam. De behandeling bevordert de bloedcirculatie, verwijdert klonterige vetafzettingen en gifstoffen uit het lichaam. Daarnaast geeft het een mooie lichaamsvorm en vormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

image-14-04-21-01-33-2.jpeg

Nazorg en interval

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.
 

Interval: Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

image.jpg

Extra optie

In Miami wordt een Brazilian Butt-Lift gecombineerd met een mesotherapie behandeling van de billen. Dit verbeterd het resultaat, de huid wordt strakker waardoor deukjes en onregelmatigheden verminderen en zelfs verdwijnen.
 

Multi Vitamine Butt Injections € 160,-

- stimuleert en bevorderd verstrakking van de huid

- mag uitgevoerdt worden na een Butt-Lift behandeling

- mag om de 3 tot 4 weken

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !

 

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Brazilian Butt Lift 60 min  € 80,-
+ OPTIE  Multi Vitamine Butt Injections  € 160,-
 

KUURPAKKET

Kuurpakket betaling bij de eerste behandeling of via Klarna termijnbetalingen
Brazilian Butt Lift 60 min - kuur 4x  € 300,-
Brazilian Butt Lift 60 min - kuur 8x  € 560,-
Brazilian Butt Lift 60 min - kuur 12x  € 780,-
Brazilian Butt Lift 60 min - kuur 16x  € 960,-
 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakket van totaal 4, 8, 12 of 16 lichaamsbehandelingen.
Met de "comfort body" kuurpakket kan je de verschillende behandelingen onderling combineren. 
Voor meer informatie hierover vraag een advies consult aan.

bottom of page