top of page
electroporatie.jpg

MESOLUX ELECTROPORATIE

Huidverbetering, het creëren van een mooie huid is ons doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid. Een gezonde huid straalt, is stevig en vol, mooi gehydrateerd en glad met een gelijkmatige teint. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan invloeden van buiten en binnen die veroudering kunnen veroorzaken. Recent onderzoek geeft aan dat de leeftijd van een persoon zoals die wordt gezien door anderen niet enkel door lijnen en rimpels maar vooral ook door de kwaliteit van hun huid wordt bepaald.

De behandelingen in onze kliniek zijn er op gericht de kwaliteit van de huid te verbeteren en de vroegtijdige veroudering te voorkomen. Wij bieden diverse hightech treatments aan. Voor 100% gericht op het optimaliseren van uw huidconditie en het verbeteren van uw uitstraling. De bijzondere combinatie van de nieuwste technieken en gepatenteerde producten geven revolutionaire resultaten.

electroporatie 2.jpg

Hoe werkt Mesolux?

De ouder wordende huid verliest collageen en elastine; en daarmee automatisch elasticiteit en vitaliteit. De Mesolux techniek ook wel ‘No Needle Mesotherapy’ genoemd, is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. Werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpeltjes van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De resultaten zijn verbluffend.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We brengen grote hoeveelheden meso-werkzame stoffen in de dieper gelegen huidlagen in. Hier komen geen naalden aan te pas. Onze huid bevat huid eigen ingrediënten die vol zitten met belangrijke vitamines en mineralen. Tijdens de Mesolux behandeling worden deze huid eigen stoffen in gemasseerd . Zo kan de huid weer jong, strak en gezond aanvoelen. 

Een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht of het decolleté. Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid.

Mesolux is zowel bij vrouwen en mannen een effectieve behandeling. De resultaten die bereikt worden zijn goed, zonder dat er sprake is van een ingrijpende behandeling. Na een behandelsessie kunt u uw gewone werkzaamheden hervatten.

image.jpg

Interval

Interval wekelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Electroporationa.png

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !


Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Mesolux Ultrasound Face 30 min  € 80,-
Mesolux Ultrasound Face + 3 Phase Cleaning  € 100,-

Extra opties
+OPTIE Oxygen Skin Jet  € 40,-
+OPTIE Botox Cream Mask  € 20,-
+OPTIE Haluronic Sheetmask  € 20,-
+OPTIE LED Therapy € 20,-

+OPTIE 3 Phase Cleaning  € 20,-
 

Kuurpakket

Kuurpakket betaling bij de eerste behandeling of via Klarna termijnbetalingen
Mesolux Ultrasound 30 min - kuur 4x  € 300,-
Mesolux Ultrasound 30 min - kuur 8x  € 560,-
Mesolux Ultrasound 30 min - kuur 12x  € 780,-
Mesolux Ultrasound 30 min - kuur 16x  € 960,-
 

Deze behandeling valt onder de "comfort face" kuurpakket van totaal 4, 8, 12 of 16 face behandelingen.
Met de "comfort face" kuurpakket kan je de verschillende behandelingen onderling combineren. 
Voor meer informatie hierover vraag een advies consult aan.

bottom of page