top of page
Cryolipolyse.jpg

CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse ook wel "vet beviezen" genoemd, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 15% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryolipolyse behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast.

Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten. Veilig & effectief, alternatief voor liposuctie.

Vet bevriezen.jpg

Hoe werkt cryolipolyse?

Cryolipolyse is een methode waarbij onderhuidse vetcellen sterk worden gekoeld. Dit gebeurt met een apparaat dat de huid, inclusief de vetlaag, vacuüm zuigt en vervolgens met een temperatuur van -2 tot -5 graden Celsius bevriest. Hierdoor koelen de vetcellen onder de huid af tot ca. 4 graden Celsius.

Het koelingsproces zorgt ervoor dat de vetcellen in het behandelde gebied worden vernietigd. Het lichaam herkent ze vervolgens als afwijkend en er komt er een ontstekingsreactie op gang. In de weken na de cryolipolysebehandeling ruimt het lichaam de restanten van de vernietigde vetcellen op natuurlijke wijze op. Omdat het lichaam tijd nodig heeft om de vetcellen af te voeren zitten er ongeveer 4 weken tussen elke behandeling. Het eindresultaat is na enkele maanden zichtbaar.

 

Voordelen Cryolipolyse:

  • Wetenschappelijk bewezen

  • De vetcellen blijven weg

  • Geen incisies nodig

  • Geen verdoving

  • Geen herstelperiode

Nazorg en interval

De behandeling is vrijwel pijnloos. Het kan de eerste minuten voelen alsof je wordt geknepen. Wanneer dit vet eenmaal bevroren is, is de rest van de behandeling gevoelloos. Wel kan je nog enkele tintelingen ervaren, dit verschilt per persoon. Na de Cryolipolyse word je huid mogelijk rood en opgezwollen. Onze huidtherapeuten masseren daarom na afloop van de behandeling deze zones. Een paar uur na de behandeling ontstaan er mogelijk blauwe plekken.

Interval 4 tot 6 weken afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Cryolipolyse voor en na.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier

Cryolipolyse  € 120,-
 

KUURPAKKET

Cryolipolyse - kuur 3x  € 320,-
Cryolipolyse - kuur 6x  € 560,-


CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page