top of page

CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse ook wel "vet beviezen" genoemd, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 15% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryolipolyse behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast.

Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten. Veilig & effectief, alternatief voor liposuctie. 

Nazorg

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

Interval

4 weken.

 

De behandeling

Een Cryolipolyse behandeling is pijnloos. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water te drinken, dit is voor de afvoer van de losgemaakte vetten.

cryolipolyse behandeling

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

Cryolipolyse  € 90,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Cryolipolyse  € 120,-

Kuur Tarieven

Cryolipolyse - kuur 3x  € 320,-
Cryolipolyse - kuur 6x  € 580,-

bottom of page