top of page
Kaaklijn.jpg

MESO SKIN TIGHTENING

Skin Tightening of tewel huidverstrakking is een natuurlijke verstrakking voor je gezicht zonder een facelift operatie. Je kaaklijn bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Het is een feit dat mensen met een mooie gezicht vaak aantrekkelijker gevonden worden dan mensen die dat niet hebben. Door het verslappen van de kaaklijn vervagen de namelijk de contouren van je gezicht en zie je er vaak ouder uit dan je werkelijk bent. Mesotherapy tightening is de oplossingen.

De meest voorkomende oorzaak is het natuurlijke verouderingsproces, de boosdoener van veel cosmetische problemen. Daar ontkomt niemand aan, al heeft de één er eerder last van dan de ander. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen in de huid af en slinkt het kaakbeen. Het gevolg daarvan is dat de huid te ruim wordt en enigszins gaat hangen.

CHINANDJAWLINE-1024x668.jpg

Kaaklijnverstrakking?

Is voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. De peptides zijn biologisch afbreekbaar. Bij het injecteren maakt we gebruik peptieds, vitamine- en mineralencomplex cocktail dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

Bovenarm huidverstrakking?

Bovenarm Achterzijde Huidverstrakking is voor iets loszittende huid die worden verstrakt door het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. De peptides zijn biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met afslankinjecties. Bij het injecteren maken we gebruik van peptieds, vitamine- en mineralencomplex cocktail dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. 

Zijn deze behandelingen alleen geschikt voor vrouwen?, absoluut niet. Net als vrouwen, kunnen mannen ook last krijgen van een huid verslapping. Dat is voor mannen net zo vervelend als voor vrouwen.  Deze behandeling is dus voor zowel mannen als vrouwen.

Voordelen van deze behandeling

- natuurlijk en duurzaam resultaat

- onmiddellijke hydratatie in de huid

- bevordering van de vorming van collageen

- puurste peptides 100 % biologisch afbreekbaar

- peptides van de beste kwaliteit van extra verstrakking

Nazorg en interval

Gedurende 48 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 6 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 4 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende 3 weken na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

Interval 2 tot 4 weken afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Kaaklijnverstrakking.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

Meso Skin Tightening Kaaklijn  € 140,-
Meso Skin Tightening Achterarmen  € 160,-
Meso Skin Tightening overige lichaamsdelen vanaf  € 160,-

 

EXTRA OPTIES

+ OPTIE  Aesthetic LED Lichttherapie  € 20,-
 

KUURPAKKET
Meso Skin Tightening Kaaklijn - kuur 4x  € 520,-
Meso Skin Tightening Kaaklijn - kuur 6x  € 720,-
Meso Skin Tightening Achterarmen - kuur 4x  € 600,-
Meso Skin Tightening Achterarmen - kuur 6x  € 840,-
 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page