top of page
Cavitatie1.jpg

CAVITATIECELL LIPOCAVITATIE

Lipocavitatie is een nieuwe manier om vet te verwijderen door middel van geluidsgolven. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde medische cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken.

Lipocavitatie ( of niet-operatieve liposuctie) – is een procedure dat het mogelijk maakt om de figuur van de patiënt te verbeteren zonder een chirurgische ingreep. Nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos, en vergen geen herstelperiode. Na de uitgevoerde behandeling is er een significante vermindering van vet plooien en cellulitis.

Cavitatie.jpg

Hoe werkt de Cavitaticell?

Cavitatie is een procedure die gebaseerd is op een speciale combinatie van ultrasone golven met een lage frequentie. De effecten van de laagfrequente golven zorgen voor de vorming van microbubbels in het vetweefsel. Deze bubbels vergroten in omvang en barsten, waardoor alle vetcellen ook barsten en in de intercellulaire ruimte komen. Deze vetcellen verlaten het lichaam op een natuurlijke wijze via de darmen samen met de andere afvalstoffen van het lichaam. Het is wetenschappelijk bekend dat de lage frequentie golven bijdragen bij het stimuleren van de bloedsomloop en het herstellen van bindweefsel cellen die verantwoordelijk zijn voor het vernieuwen van de weefsels in het menselijk lichaam. Hierdoor wordt de huid op de plaats van de procedure flexibeler en elastischer. Het resultaat van het procedure van lipocavitatie kan alleen worden vergeleken met het resultaat van een chirurgische liposuctie.

Welke plaatsen kunnen worden behandeld?

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om lokale vetophopingen. Hierbij kunt u denken aan de volgende zones:

– buik

– buik rol boven de navel

– buik rol onder de navel

– randje onder de bh

– zadeltassen

– binnenkant dijen

– buitenkant benen

– achter- of bovenkant armen 

cavitatie1.jpg

Nazorg en interval

Er zijn geen specifieke nazorg richtlijnen voor deze behandeling. Interval: wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Cavitatie voor en na.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of heb je nog vragen? Boek nu een consult of bel ons direct.

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.


Cavitacell Lipo Cavitation 30 min  € 80,-
Cavitacell Lipo Cavitation 40 min  € 100,-

 

KUURPAKKET

Kuurpakket betaling bij de eerste behandeling of via Klarna termijnbetalingen
Cavitacell Lipo Cavitation 30 min - kuur 4x  € 300,-
Cavitacell Lipo Cavitation 30 min - kuur 8x  € 560,-
Cavitacell Lipo Cavitation 30 min - kuur 12x  € 780,-
Cavitacell Lipo Cavitation 30 min - kuur 16x  € 960,-
 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakket van totaal 4, 8, 12 of 16 lichaamsbehandelingen.
Met de "comfort body" kuurpakket kan je de verschillende behandelingen onderling combineren. 
Voor meer informatie hierover vraag een advies consult aan.

bottom of page