top of page
image.jpg

STOPPEN MET ROKEN LASERACUPUNCTUUR

De behandelingen met laser-acupunctuur zijn tot op bepaalde hoogte vergelijkbaar met de behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van naaldjes. Bij laser-acupunctuur worden de acupunctuurpunten echter gestimuleerd door een soft-laser. Dit bevordert een veel sneller resultaat, de activering gaat dieper en is in tegenstelling tot de naalden volledig pijnloos. Vooral onze anti-rookbehandeling is zeer succesvol en tot ver over de grenzen bekend. Lasertherapie is de meest recente verfijning van acupunctuur. Een laserbehandeling is volkomen veilig en pijnloos. De laser, in feite een smalle, heel sterke lichtbundel, dringt diep genoeg in de huid door om gekozen punten te stimuleren, zonder daarbij de huid te beschadigen.

image.jpg

Hoe werkt laseracupunctuur?

Deze anti-rook behandeling is een laser therapie behandeling. De methode zorgt ervoor dat, door middel van laser acupunctuur, de nicotine receptoren in de hersenen in slaap gebracht worden. Tevens zorgen we ervoor dat het lichaam geen nicotine meer accepteert. Dat wil zeggen dat je lichaam als het ware in opstand komt tegen nicotine. Dit kan zich uiten door misselijkheid of braken. Omdat het lichaam dermate reageert op de behandeling, is het noodzakelijk dat er geen verse nicotine in het lichaam zit tijdens de behandeling. DAAROM MAG U 12 UUR VOOR DE BEHANDELING NIET ROKEN.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Gemiddeld zijn er 2- 6 behandelingen nodig om van je klachten af te komen, met uitzondering van chronische klachten waarbij het meer om het verminderen van de symptomen gaat en het aan te raden is om regelmatig terug te komen. Na 1-2 behandelingen merk je al een verschil in de ernst van je klachten en kunnen sommige klachten zelfs al helemaal zijn verdwenen. Acupunctuur heeft daarnaast een opbouwende werking, dus hoe meer behandelingen je met regelmaat ontvangt, hoe meer resultaat je zult merken. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, verschilt per persoon. Dit is namelijk niet alleen afhankelijk van de ernst van je klachten, maar ook van hoe sterk je lichaam op de behandeling reageert. Wij raden aan om de eerste 2 behandelingen om de 2 weken te plannen zodat de klachten voldoende kunnen afnemen. Daarna kan er nog worden overgegaan op 1 behandeling per 3-4 weken tot het gewenste resultaat is bereikt.

image.jpg

Na de behandeling

Na de behandeling is het een stuk makkelijker van de sigaret af te blijven. Samen met een gezonde portie motivatie is het succes na de laser acupunctuur vaak zeer groot. Laser Acupunctuur is een veilige methode om op een natuurlijke manier van het roken af te komen. Het is overigens raadzaam op de dag voor de eerste afspraak de laatste sigaret gerookt te hebben.

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !

 

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Acupunctuur Laser Stoppen met roken  € 180,-

Kuurpakket

Wilt u een kuurpakket afnemen, wij maken via een consult een offerte voor u met 'n leuk korting tarief.

bottom of page