top of page
rf body1.jpg

REVICELL RADIOFREQUENTIE BODY

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huid textuur, lijntjes en rimpels. Allemaal zichtbare ouderdomsverschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten.

REVICELL™ lifting zonder chirurgie door middel van radiofrequentie met fotostimulering.

Zowel in de geneeskunde als bij esthetische behandelingen is verstrakking van een verslapte huid een moeilijke doelstelling. Deze behandeling is voor de meer eisende cliënt. Met Revicell Radiofrequentie met fotostimulering krijgt u de beste resultaten die u kan wensen.

masseur-doing-anti-cellulite-massage-client-spa-beauty-salon-using-oil.jpg

Hoe werkt Revicell RF Body?

De radiofrequentie van de REVICELL ™ spant de collageenvezels en stimuleert fibroblasten. Zodat de productie aanmaak van collageen en elastine vezels worden verhoogd. Er worden eiwitten aangemaakt die nodig zijn voor de juiste structuur en zorgt voor vernieuwde drievoudige helixvormige collageen. Extra verbetering komt door de fototherapie, als extra toevoeging bij het bestrijding de slappe huid, elasticiteit, stevigheid, rimpels en andere tekenen van huid veroudering.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na het aanbrengen van een contact gel wordt het handstuk van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een PRESSOTHERAPY behandeling uit te voeren voor een snelle afvoer.

Veilig en huid verjongend
Radiofrequentie-behandelingen zijn zeer veilig, klinisch getest en hebben bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Onze ervaring leert dat iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie een gladdere en strakkere huid kan verwachten.

Foto 1.jpg

Nazorg en interval

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

Interval: wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

rf-need-1-300x198.jpg

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.
Wij helpen u graag !

 

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.

Revicell RF Body 30 min  € 80,-
Revicell RF Body 40 min  € 100,-
 

KUURPAKKET

Kuurpakket betaling bij de eerste behandeling of via Klarna termijnbetalingen
Revicell RF Body 30 min - kuur 4x  € 300,-
Revicell RF Body 30 min - kuur 8x  € 560,-
Revicell RF Body 30 min - kuur 12x  € 780,-
Revicell RF Body 30 min - kuur 16x  € 960,-
 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakket van totaal 4, 8, 12 of 16 lichaamsbehandelingen.
Met de "comfort body" kuurpakket kan je de verschillende behandelingen onderling combineren. 
Voor meer informatie hierover vraag een advies consult aan.

bottom of page