LANETTE Institute 

Institute


TATTOO VERWIJDEREN

De MagicPen maakt gebruik van een innovatieve techniek voor het verwijderen van tattoo pigment dat werkt in combinatie met het lichaam de natuurlijke genezingsproces. Een eigen oplossing wordt in de tatoeage die bindt aan de tatoeagepigmentdrager en vervolgens wordt opgenomen in een korst, dat wanneer het wegvalt, onthult de geëlimineerd pigment eronder. Dit proces heet "trans epidermale pigment vrijgeven" met de veen bepaalde vloeistof met de naam TEPR, de nieuwe manier voor tatoeage verwijderen. Deze vloeistof wordt toegepast, brengt het pigment dat wordt gevonden onder de korst als het valt blijkt dat de inkt wordt uitgestoten uit het lichaam. Meer dan 2500 behandelingen zijn uitgevoerd over de hele wereld met behulp van MagicPen, waardoor het vertrouwen van consistente resultaten en een bewezen technologie.

De MagicPen gepatenteerde systeem is anders dan laser tatoeage verwijderen dat het pigment ingrediënten in kleinere deeltjes breekt om te worden verwijderd uit het lichaam. Sommige onderzoekers hebben deze kleinere deeltjes in kritieke organen van het lichaam dat kan blijken potentieel gevaarlijk en zelfs kankerverwekkend zijn gevonden.
 

TATTOO INK RESERCH

In een laboratorium binnen de FDA de Arkansas-gebaseerde Nationaal Centrum voor toxicologisch onderzoek (NCTR), onderzoek chemicus Paul Howard, Ph.D. heeft ook aangetoond dat sommige pigment migreert van de tatoeage site om het lichaam van de lymfeklieren. Of de migratie van tatoeage-inkt heeft gevolgen voor de gezondheid of niet, is nog onbekend. NCTR doet verder onderzoek naar deze en andere vragen te beantwoorden. MagicPen proces trekt eigenlijk uit de inkt en pigment uit het lichaam in de escharotica genezingsproces.

ADVIES
Onderstaande richtprijzen zijn per behandeling. De totale prijs voor het verwijderen van een tattoo hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, welk overwegend
tussen de 3 en 10 behandelingen zijn. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Met de MagicPen ben je alleen wel sneller en veiliger van je tattoo af. Indien nodig mag u van te voren een paracetamol innemen. Interval: 7 tot 8 weken. Wij behandelen maximaal 20 cm2 per behandeling. Heeft u een grotere tattoo dan worden dit dus meer behandelingen.


PRIJZEN

1 - 10  cm2

11 - 15  cm2

16 - 20  cm2


per afmeting - per behandeling
140,00 EUR

160,00 EUR

180,00 EUR
Intake & proeftest 4 puntjes 30,00 EUR


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.