LANETTE Institute 

Institute


TATTOO VERWIJDEREN

De Magic Pen maakt gebruik van een innovatieve techniek voor het verwijderen van tattoos.  Een stof wordt in de tattoo inkt gebracht waarna het lichaam een natuurlijk genezingsproces start. Dit proces heet "Trans Epidermal Pigment Release" en is de nieuwe manier van tatoeage verwijderen. Met deze techniek wordt de inkt uit het lichaam gestoten en verlaat de huid via de gevormde korst. Meer dan 2500 behandelingen zijn uitgevoerd over de hele wereld met behulp van Magic Pen, waardoor het een vertrouwde techniek is die consistente resultaten behaald.

 

De MagicPen gepatenteerde systeem is anders dan laser tatoeage verwijderen dat het pigment ingrediënten in kleinere deeltjes breekt om te worden verwijderd uit het lichaam. Sommige onderzoekers hebben deze kleinere deeltjes in kritieke organen van het lichaam dat kan blijken potentieel gevaarlijk en zelfs kankerverwekkend zijn gevonden.
 


In Amerika zijn ze erachter gekomen dat de bestaande techniek voor tattoo verwijdering namelijk de lasertechniek, heel schadelijk kan zijn. Uit toxicologisch onderzoek is vast komen te staan dat het tattoo pigment na een laserbehandeling zich ophoopt in de lymfeklieren met alle gezondheidsrisico’s van dien. Bij de TEPR techniek wordt de inkt naar buiten gestoten en komt dus niet in het lichaam terecht.

ADVIES

Onderstaande richtprijzen zijn per behandeling. De totale prijs voor het verwijderen van een tattoo hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, welk bij de TEPR techniek tussen de 3 en 4 behandelingen zijn. Iedereen is echter uniek, het aantal behandelingen is afhankelijk van de huid en interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding. Met de Magic Pen ben je wel sneller en veiliger van je tattoo af dan met de laser techniek. Indien nodig mag u van te voren een paracetamol innemen. Interval is 7 tot 8 weken. Wij behandelen maximaal 20 cm2 per behandeling. Heeft u een grotere tattoo dan worden dit dus meer behandelingen.PRIJZEN

1 - 10  cm2

11 - 15  cm2

16 - 20  cm2


per afmeting - per behandeling
140,00 EUR

160,00 EUR

180,00 EUR
Intake & proeftest 4 puntjes 30,00 EUR


AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.