top of page

 

TATTO​O VERWIJDEREN

Dagelijks zien wij in onze praktijk veel klanten die niet tevreden zijn met hun tattoo en deze zo goed mogelijk willen laten verwijderen. Soms willen ze de tatoeage echt helemaal niet meer zien, terwijl het voor anderen belangrijk is dat er een mooiere tatoeage overheen kan worden gezet.

Een tattoo laten zetten, maar ook een tattoo verwijderen kan tegenwoordig bijna op iedere hoek van de straat. Jij kent vast ook de voorbeelden van verkeerd gezette tatoeages of lelijke verbrandingen die juist zijn ontstaan na het weg laseren van een tatoeage. Krijg geen spijt, maar ga voor kwaliteit! Onze huidtherapeuten helpen je graag om je tatoeage te laten verwijderen. Onze huidtherapeuten zijn opgeleid in het weglaseren van een tattoo en werken met de nieuwste medische apparatuur. Maak vandaag nog een afspraak voor een intake consult.

Kosten tatoeage verwijderen

De kosten voor het laten verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Om een indicatie te hebben wat de tatoeage verwijderen kosten zijn kun je zelf de cm2 van de tatoeage opmeten. Dit doe je door de lengte x de breedte van de tatoeage op te meten. Tijdens het consult voor tatoeage verwijderen zal de huidtherapeut de tatoeage nogmaals opmeten en je de kosten tattoo verwijderen per behandeling vertellen voor jouw ongewenste tattoo. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten. Tijdens de behandeling om de tattoo te laten verwijderen werken onze huidtherapeuten met de nieuwste lasers op het gebied van tatoeage verwijderen. Door de unieke duobehandeling ben je er van verzekerd dat jouw tatoeage veilig, snel en zonder littekens zal worden verwijderd. Ook na de behandeling zal de huidtherapeut jouw huid verzorgen met een speciale crème. Heb je na de behandeling toch nog vragen over de genezing van de tatoeage? Dan kan je die natuurlijk altijd stellen per mail of door te bellen. Helaas vergoed de zorgverzekering de tattoo verwijderen kosten niet. Wel hebben wij een actie tattoo verwijderen om deze behandeling voor jou zo voordelig mogelijk te maken.

Interval behandeling

Prijs tatoeage verwijderen

De prijs is afhankelijk per oppervlakte, bij het maken van de afspraak kunt u aangeven het oppervlakte van de tattoeage. Je kan zelf een indicatie maken van de prijs per behandeling. Uiteraard is er een verschil in prijs tussen bijvoorbeeld een volledig zwart hartje of een hartje dat gevormd wordt door een lijn.

De behandeling vind plaats om de 7 tot 8 weken, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Tattoo verwijderen

 

Voor w​ie is laseren geschikt?

Helaas behandelen wij niet iedereen:

Microblading en Permanente make-up (PMU) behandelen wij niet, omdat wij het riskant vinden.
 

Het behandelen van gekleurde tatoeages doen wij beperkt. Hou er wel rekening mee dat bepaalde kleuren niet weggaan. Ook duurt het minimaal 2x zo lang als een zwarte tattoo. 

Ervaring tattoo verwijderen

Net als dat het zetten van een tatoeage niet geheel zonder pijn gaat, kan ook tattoo verwijderen pijnlijk worden ervaren. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, maken onze ervaren huidtherapeuten gebruik van een speciale koeling tijdens de behandeling. Zo wordt de behandel ervaring voor tattoo weglaseren zo pijnloos mogelijk. Door de plek van de tatoeage te koelen tijdens de behandeling blijft er ook minder warmte achter in de huid. Hierdoor zal de plek sneller genezen. Tijdens en kort na de behandeling kan je een branderig gevoel ervaren op de behandelde plek. Dit gevoel verdwijnt snel.

Lanette Tattoo verwijderen

Disclaimer : Resultaten zijn afhankelijk van de soort inkt en diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon, waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.

bgImage

Maak nu een afspraak voor tatoeage verwij​deren bij Esthetisch Centrum Lanette

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.

Tattoo Verwijderen 0 tot 5 cm²  € 40,- à  € 60,- 
Tattoo Verwijderen 5 tot 10 cm²  € 60,- à  € 100,- 
Tattoo Verwijderen 10 tot 20 cm²  € 80,- à  € 140,- 
Tattoo Verwijderen 20 tot 30 cm²  € 120,- à  € 180,- 
Tattoo Verwijderen 30 tot 40 cm²  € 160,- à  € 200,- 
Tattoo Verwijderen 40 tot 80 cm²  € 200,- à  € 260,- 


Je kan zelf een indicatie maken van de prijs per behandeling.
Uiteraard is er een verschil in prijs tussen bijvoorbeeld een volledig zwart hartje of
een hartje dat gevormd wordt door een lijn.


Wilt u een kuurpakket afnemen vraag dan op locatie via advies consult een offerte aan
voor extra leuke korting prijzen. 
Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

bottom of page