top of page
image.jpg

DEFINITIEF ONTHAREN

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is. De sweeping In-motion™ techniek van de applicator beweegt herhaaldelijk over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledig dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt – waardoor oppervlakkige brandwonden kunnen worden voorkomen en waardoor vrijwel pijnloze maar effectieve ontharing mogelijk is.Elk huidoppervlak van het lichaam kan bij behandeling pijnloos worden onthaard door middel van onze nieuwste en veilige SHR (Super Hair Removal) methode. De laser warmt de haarfollikel geleidelijk op waardoor de haar loslaat en in het haarzakje geen nieuw haar meer kan groeien. 

image.jpg

De SHR-laserbehandeling voor definitief ontharen is toepasbaar op ieder huidtype, zowel blank als donker, en maakt geen onderscheid in haarkleur. Waar traditionele laserbehandelingen alleen donkere haren verwijderen, onthaart de SHR-laser ook rode, blonde, grijze en/of vlassige haren. De energie wordt veilig naar de haarwortel geleid. Vervolgens warmt de laserstraal het haarzakje op waardoor deze wordt kapot gemaakt. De SHR-laserbehandeling werkt het best wanneer het haar in de groeifase zit. Op de plek van de kapotgemaakte haarzakjes kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Er zijn ongeveer vier tot acht ontharingsbehandelingen met tussenpozen van zes tot acht weken nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Een ontharingsbehandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. De ontharingstechnologie is geschikt voor zowel de behandeling van mannen als van vrouwen. De SHR-behandeling duurt meestal niet langer dan een half uurtje. Bovendien kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden gewoon voortzetten. Er is geen hersteltijd nodig. Door de ‘In-Motion-technologie’ is de lichtstraal continu in beweging. Veel cliënten vinden de SHR-behandeling dan ook aanvoelen als een hot stone massage. Inmiddels is deze technologie één van de meest onderzochte lasertoepassingen. Dankzij de goede en veilige resultaten is de SHR-technologie bezig om de meest bekende technologie wereldwijd te worden.

Werkwijze definitief ontharen

image.jpg

Voor de behandeling

Om het beste resultaat te behalen bij uw laserontharing:

30 dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spraytan te gebruiken.

48 uur voor uw afspraak het te behandelen gebied te ontharen.

Op de dag van uw afspraak geen make-up, parfum, deodorant, sun-block, crème, essentiële oliën en andere huidlotions te gebruiken. De afspraak te verzetten als u grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van uw laserbehandeling.

image.jpg

De behandeling

Tijdens de behandeling kunt u kleine tikjes op uw huid voelen. Dit ervaren mensen niet als pijnlijk. De huid wordt meteen gekoeld om eventuele irritatie te voorkomen. De haarwortels onder de huid veranderen bij blootstelling aan temperaturen boven de 43 graden. Bij het ontharen per shr laser verwarmen we uw huid geleidelijk tot 45 graden. De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder het huidoppervlak. Na ongeveer 8 laserontharing behandelingen sluit de haarfollikel en is uw huid haarvrij. Om dit effect te behouden adviseren we eenmaal per jaar langs te komen om de laserbehandeling te herhalen.

image.jpg

Na de behandeling

Na het ontharen met de laser kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. De huid oogt meestal wat rood en kan wat geïrriteerd aanvoelen. Doordat uw lichaam reageert op de behandeling kunt u kippenvel krijgen. Na thuiskomst adviseren we u de huid in te smeren met een vitamine E-crème of aftersun. Na elke behandeling wordt uw haargroei lichter. Als de haarfollikels volledig zijn gesloten heeft u een zachte en haarvrije huid.

Interval

Bij defintief ontharen moet er een interval van 3 tot 4 weken tussen zitten. Hierdoor krijgen haartjes die nog niet zichbaar waren de kans om te groeien en die kunnen dan weer behandeld worden met de SHR.

Voordelen SHR ontharen

Zichtbaar resultaat al een week na de behandeling
Ontharing van ieder huidtype mogelijk, ook bij donkere huid

De SHR-laserbehandeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd

Goed resultaat op bijna alle haarkleuren en -typen, ook op lichtere, rood en fijn haar

Haarkleur mogelijkheid van donker blond tot en met zwart

Voorkomt bijwerkingen en pijn

Beschadigt de huid niet en irriteerd niet

TARIEVEN VROUWEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

SHR Gezicht  € 100,-
SHR Bakkenbaarden  € 40,-
SHR Bovenlip  € 40,-
SHR Kin  € 40,-
SHR Wangen  € 60,-
SHR Kaaklijn  € 60,-
SHR Nek  € 60
,-
SHR Hals  € 60,-
SHR Oksels  € 60,-
SHR Boven- of onder Armen  € 80,-
SHR Gehele Armen (incl. handen)  € 160,-
SHR Boven- en of onder Benen  € 100,-
SHR Gehele Benen (incl. voeten)  € 200,-
SHR Tepels  € 60,-
SHR Navelstreep  € 40,-
SHR Buik  € 80,-
SHR Onder rug  € 80,-
SHR Boven Rug  € 80,-
SHR Bikinilijn  € 80,-

 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page