top of page
Afvallen.jpg

AFVALLEN MET COACH

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) kennen deze obstakels maar al te goed. PS. Food & Lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding van jouw PS. Food & Lifestyle coach.
 

Nog een voorwaarde voor succes: Het PS. Food & Lifestyle programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.
 

Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag. Overdag gebruik je PS food & lifestyle producten en ’s avonds eet je gewoon vlees, vis of kip met groenten.  De producten van PS. Food & Lifestyle bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lange termijn op gewicht te blijven en het jojo effect te voorkomen. Doordat de producten op normale voedingsmiddelen lijken is het dieet gemakkelijk vol te houden.

Afvallen2.jpg
2.png

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?

Bij PS. Food & Lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig. Die je bij de hand neemt, die je uitleg geeft en kennis bij brengt, die je wekelijks motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt.
 

Jouw PS. Food & Lifestyle coach geeft je daarnaast nog een jaar lang na begeleiding, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven. Samen met jouw coach naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag!

1.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of heb je nog vragen? Boek nu een consult of bel ons direct.

bottom of page