top of page

SCALP DETOX

Tijdens een Scalp Detox treatment richten we ons op de hoofdhuid. Een "detox" van de hoofdhuid is in wezen een methode om de hoofdhuid te reinigen dit helpt om dode huidcellen te verwijderen, de poriën van je hoofdhuid te ontstoppen en product ophoping uit de haarzakjes te verwijderen. Hoofdhuid ontgiften is zeer belangrijk voor gezonde en sterke haren, hier groeien immers je haren uit. Ideale treatment voor mensen met roos, vet haar, jeuk en haaruitval.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de huid bovenop je hoofd vocht tekort komt. Hierdoor raakt het geïrriteerd en begint het vanzelf of door krabben af te schilferen. De belangrijkste factoren die een droge hoofdhuid veroorzaken, zijn koude lucht, een negatieve reactie op haarproducten en een hogere leeftijd.

Deze treatment is erop gericht om gezond haar en een gezonde hoofdhuid te bereiken. We maken gebruik van de beste ingrediënten van eersteklas geneeskrachtige kruiden die samen zijn gemengd met resultaat: haaruitval te stoppen, hoofdhuidproblemen te verhelpen en je haar te stimuleren om te groeien.

Scalp Detox behandeling tegen roos en vet haar psioriasis

Voordelen

- Voorkomt haaruitval
- Bevorderd de haargroei
- Verwijderd roos en jeuk
- Verwijderd overtollige olie
- Ontstopt geblokkeerde haarzakjes
- Bereik een schone, gezonde en evenwichtige hoofdhuid

Interval

Maandelijks, afhankelijk van het soort problemen, zal je haarspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

bgImage

  Scalp  Detox

Resultaat 1 behandeling

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Scalp Detox  € 70,

Tarieven

De tarieven zijn inclusief wassen, vegan shampoo, wasmassage, vegan conditioner en handdoek droog.
Overige opties zie onze "Haar Atelier".

 

Scalp Detox  € 80,-

bottom of page