top of page
X-tone.jpg

X-TONE SPIERSTIMULATIE

Voming van het lichaam, afslanken, vermindering van cellulitis, verhoging van de tonus en versteviging van de spieren van het hele lichaam op een praktische, snelle en moeiteloze manier. Het hervinden van de vormen van het verloren silhouet is gemakkelijk en comfortabel. De X-Tone spierstimulatie is geschikt voor iedereen. Alle handelingen die normaal bij fysieke activiteit worden uitgevoerd, zijn nu mogelijk in het instituut met het nieuwe X-Tone spierstimulatie apparaat. Wil jij snel vet verliezen en spieren opbouwen? En wil je meteen resultaat zien? Probeer dan onze X-TONE electrische spier stimulatie (EMS) behandeling. 
 

Een EMS sessie verhoogt het energieverbruik van het lichaam. Hiermee verbeteren wij de bloedcirculatie en maken we de spieren actief. Hier begint van binnenuit het vetafbraak proces. Om de vetafbraak te verhelpen, stimuleren we bij elk EMS sessie ook de grotere spiergroepen (meerdere zones tegelijk).

Dimagrelle x tone  (3).tif

Voordelen van de X-Tone behandeling

Deze lichaamshapping behandeling hervormt en versterkt het lichaam en geeft de volgende voordelen:
- Verhoogt de vetverbranding

- Verminderd vetpercentage

- Verhoogt de conditie en vitaliteit

- Bevordert spieropbouw

- Verbetert de lichaamscontouren

- Verbetert gewrichtsinstabiliteit

- Verbetert het bewegingsniveau

- Stimuleert de stofwisseling

- Verbetert doorbloeding

 

Op basis van onze eigen ervaringen en die van vele verschillende klanten, kunnen wij jou verzekeren: een goede training met elektrische spierstimulatie is niet pijnlijk. Het resultaat is direct na de behandeling te zien. Om optimaal resultaat te behalen raden wij aan om meerdere behandelingen te doen. Met electrische spierstimulatie wordt sneller resultaat behaald dan met sporten, omdat alle grote spiergroepen van het lichaam tegelijkertijd worden aangespannen en er bijna twee keer zoveel spiervezels worden geactiveerd dan bij een normale training. Voor het behalen van nog betere resultaten bij je behandeling raden wij je aan om naast de behandeling ook nog dynamische oefeningen in je work-out in te bouwen. Zo zijn bijvoorbeeld sit-ups, kniebuigingen, lunges of push-ups ideaal om het optimale resultaat te behalen. En ook om natuurlijk gezond te blijven eten.
 

image.jpg

Behandelzones en interval

Behandelzones: Buik, armen, bovenbenen voor of achter en billen

Interval: Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

X-tone voor en na.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier. 

X-Tone Spierstimulatie  € 100,-

 

KUURPAKKET

X-Tone Spierstimulatie - kuur 6x  € 540,-
X-Tone Spierstimulatie - kuur 12x  € 960,-


CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page