top of page
Cryoslim.jpg

CRYOSLIM VETBEVRIEZEN

CryoSlim is een apparaat dat een nieuwe technologie gebruikt gebaseerd op een eeuwenoude natuurkundig principe dat vetweefselcellen gevoeliger zijn voor een langdurige blootstelling aan kou dan andere cellen. We noemen dit cryolipolyse. De CryoSlim vermindert plaatselijke vetophopingen door de vetcellen te vernietigen. Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten. Een veilig & effectief alternatief voor liposuctie. De Cryoslim verwijdert lichaamsvet voor altijd en heeft een krachtiger werking dan de normale cryrolipolyse behandeling.

De techniek combineert het vacuüm zuigen van de huid door een specifieke handstuk, genaamd Cryode en het koelen van de vetplooi tot onder het vriespunt. Het resultaat is de kristallisatie van vet in de vetcellen. Eenmaal vernietigd vet komt niet meer terug en de behandeling geeft geen schade voor de omliggende cellen. De afname van het vet gaat na behandeling 4 weken door waardoor het huidoppervlak de tijd krijgt om zich aan te passen aan de afname van de vetomvang!

Cryoslim1.jpg

Hoe werkt de Cryoslim?

Na een behandeling kan er tot 20% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryoslim behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in vele landen toegepast.  Onze Franse AAMS Cryoslim is vooral geschikt om bepaalde probleemgebieden aan te pakken. Vindt u het frustrerend om iedere week te sporten en gezond te eten, terwijl het in de lovehandles, buik en bovenbenen niet weg lijkt te gaan? Doordat deze vetcellen vaak slecht doorbloed zijn, is het enorm moeilijk om daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Wij bieden voor deze gebieden een oplossing: Een Cryoslim kuur waarmee u 3 tot 5 cm van uw vetlaag kunt verwijderen!

 

Klinisch onderzoek

De belangrijkste resultaten van een klinisch onderzoek met de Cryoslim (Hospital Henri Mondor de Créteil) op een rij:

- 39% van de vetten worden geëlimineerd in de eerste sessie (Coolsculpting in vergelijking tussen 17% en 25%)

- 93% van de patiënten is tevreden (Coolsculpting: 73%)

- 90% van de patiënten komt terug voor een nieuwe sessie (dankzij de extreem goede resultaten en de afwezigheid van pijn)

Behandelde gebieden

Deze behandeling is uitermate geschikt voor patiënten met plaatselijke gelokaliseerde vetophopingen die resistent zijn tegen dieten en/of sporten. Enkele van deze gebieden zijn vetophopingen onder de bovenarmen, buiken, billen en dijen. De CryoSlim behandeling kan ook een goede aanvulling zijn op liposuctie om het perfecte resultaat te behalen. De kwaliteit van de verkregen resultaten bij de CryoSlim komt door de unieke gepatenteerde vorm van de Cryode. Door de ronde vorm van de cryode wordt de vetplooi gelijkmatig afgekoeld wat een homogeen afkoeling oplevert. De CryoSlim is zeer nauwkeurig in te stellen (in stappen van 0,5 °C) om onderkoeling te voorkomen. Met dit apparaat kan ook de snelheid van het koelen worden geregeld en de onderdruk van het vacuüm kan heel precies worden ingesteld. Voorafgaand aan de behandeling wordt het te behandelen gebied los gemaakts met een massagehamer.

netty-053.jpg

Nazorg en interval

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien een lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

Interval: Maandelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

image.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake, cosmedisch dossier, vetcellen massage en conditioneren lichaamszone. 

CryoSlim  € 140,-
 

KUURPAKKET

CryoSlim - kuur 4x  € 520,-
CryoSlim - kuur 8x  € 960,-

CONSULT

Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page