top of page

CRYOSLIM 

CryoSlim is een apparaat dat een nieuwe technologie gebruikt gebaseerd op een eeuwenoude natuurkundig principe dat vetweefsel cellen gevoeliger zijn voor een langdurige blootstelling aan kou dan andere cellen. De CryoSlim vermindert plaatselijke vetophopingen door de vetcellen vernietigen. Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten. Een veilig & effectief, alternatief voor liposuctie. De Cryoslim verwijdert lichaamsvet voor altijd en heeft een krachtige werking dan de normale cyrolipolyse behandeling.

De techniek combineert het vacuüm zuigen van de huid door een specifieke handstuk, genaamd Cryode en het koelen van de vetplooi tot onder het vriespunt. Het resultaat is de kristallisatie van vet in de vetcellen. Eenmaal vernietigd vet komt niet meer terug en de behandeling geeft geen schade voor de omliggende cellen. De afname van het vet gaat na behandeling 4 weken door waardoor het huidoppervlak de tijd krijgt om zich aan te passen aan de afname van de vetomvang.deren!

 

Cryoslim behandeling buik zone

Na een behandeling kan er tot 20% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryoslim behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast.  Onze Franse AAMS Cryoslim is vooral geschikt om bepaalde probleem gebieden aan te pakken. Vindt u het frustrerend om iedere week te sporten en gezond te eten, terwijl het in de billen, buik en bovenbenen niet weg lijkt te gaan? Doordat deze vetcellen vaak slecht doorbloed zijn is het enorm moeilijk om daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Wij bieden voor deze gebieden een oplossing: Een Cryoslim kuur waarmee u 3 tot 5 cm van uw vetlaag kunt verwijderen!

 

Klinisch onderzoek

De belangrijkste resultaten van klinisch onderzoek (Hospital Henri Mondor de Créteil) op een rij:

- 39% van de vetten worden geëlimineerd in de eerste sessie (Coolsculpting in vergelijking tussen 17% en 25%)

- 93% van de patiënten is tevreden (Coolsculpting: 73%)

- 90% van de patiënten komt terug voor een nieuwe sessie (dankzij de extreem goede resultaten en de afwezigheid van pijn)

Behandelde gebieden

Deze behandeling is uitermate geschikt voor patiënten met plaatselijke gelokaliseerde vetophopingen die resistent zijn tegen dieten en/of sporten. Enkele van deze gebieden zijn de vetophopingen onder de bovenarmen, buiken, billen en dijen. De CryoSlim behandeling kan ook een goede aanvulling zijn op op liposuctie om het perfecte resultaat te behalen. De kwaliteit van de verkregen resultaten bij de CryoSlim komt door de unieke gepatenteerde vorm van de Cryode. Door de ronde vorm van de cryode wordt de vetplooi gelijkmatig afgekoeld wat een homogeen afkoeling oplevert. De CryoSlim is zeer nauwkeurig in te stellen (in stappen van 0,5 °C) om onderkoelen te voorkomen. Met dit apparaat kan ook de snelheid van het koelen worden geregeld en de onderdruk van het vacuüm kan heel precies worden ingesteld.

 

Cryoslim

echte mensen....echte resultaten

Resultaten Cryoslim Cryolopolyse

Nazorg

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

Interval

Maandelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

EINDJAAR ACTIE t/m 31-12-2023
CryoSlim  € 120,-

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.

CryoSlim  € 160,-


Wilt u een kuurpakket afnemen van diverse behandelingen vraag dan op locatie via advies consult
een offerte aan voor extra
leuke korting prijzen. Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

bottom of page