top of page
Selenia Body Ultra.jpg

X-BODY ULTRA

De Dynamic Wave met de X-Body Ultra is een nieuwe gepatenteerde energie die kan worden gebruikt voor de behandeling van lichaamsimperfecties. Een authentieke innovatie die is ontworpen om de huid diepgaand energie en vitaliteit te geven en in korte tijd, op een niet-invasieve manier en zonder negatieve effecten overtreffende trap resultaten te behalen.
 

De X-Body Ultra behandeling stimuleert een biologische respons van de weefsels, zorgt voor een snelle vermindering van de aanwezige onvolkomenheden en geeft een jonge, strakke, compacte en gerevitaliseerde huid voor een lange tijd. Het is een compleet behandelingssysteem dat, terwijl het onvolkomenheden vermindert, de weefsels vormt en verstevigt.

image.jpg

Hoe werkt de X-Body Ultra

Studies en onderzoek door Selenia Italia heeft in samenwerking met artsen, dermatologen en therapeuten ontdekt dat er in een atonic of cellulitisch weefsel minstens 8 synergetische problemen zijn die de huid uitgedroogd, niet vitaal en vezelig maakt. Het gebrek aan functionaliteit van de weefsels resulteert in onvolkomenheden die moeilijk uit te roeien zijn als ze met traditionele methoden worden behandeld.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Omdat wij werken met 2 verschillende handstuk koppen heeft u 2 technieken in één behandeling.
Geel Kopstuk: Een handstuk uitgerust met 10 dermabrasiekoppen van verschillende groottes en schurende capaciteiten voor de mechanische exfoliatie van de huid en keloïden. Het zuigt zachtjes en maakt de huid glad en verzamelt van tijd tot tijd onzuiverheden in een vervangbaar filter.
Groen kopstuk: Een innovatieve huidstimulatie die 4 energieën combineert met een drager en anti-verouderingsactie: microstromen, ultrageluiden, infrarood en groene fotostimulatie. Het laat de penetratie van actieve ingrediënten toe, stimuleert osmotische uitwisselingen en oxygenatie. Het heeft een defibrotiserende en reducerende werking.

netty-033.jpg

Klinische test

Klinische tests tonen aan dat X-Body Ultra® in staat is om het uiterlijk van weefsels door het hele lichaam permanent te verminderen, vooral in de gebieden die vrouwen identificeren als probleemgebieden: buik, billen, dijen, armen en rug. Het is een zeer effectieve behandeling voor de her modellering van het lichaam door de emissie van enkelvoudige geluidsgolven, de trillingen verspreiden zich zodat ze alle niveaus van de huid bereiken. Er worden drie soorten golven gebruikt, vlakke focale schokgolven die opgehoopt vet met veel energie aanvallen. Het tweede type golven zijn radiale drukgolven waarvan de functie is om spierweefsel af te vlakken. En de derde zijn de hoogfrequente trillingen die met hun vele herhalingen de huid strakker maken met kleine zachte rukken op het onderhuidse niveau. 

Voor en na resultaat

X body ultra.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier. 

X-Body Ultra  € 80,-

 

KUURPAKKET

X-Body Ultra - kuur 4x  € 300,-
X-Body Ultra - kuur 8x  € 560,-
X-Body Ultra - kuur 12x  € 780,-
X-Body Ultra - kuur 16x  € 960,-

COMFORT BODY PAKKET
Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakket van totaal 4, 8, 12 of 16 lichaamsbehandelingen. Met de "comfort body" kuurpakket kan je de verschillende behandelingen onderling combineren. Voor meer informatie hierover vraag een consult aan
.

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page