top of page
image.jpg

X-PRESS PRESSOTHERAPIE

Geniet en ontspan met de unieke pressotherapie behandeling werkzaam op een duidelijk centimeterverlies, het verwijderen van afvalstoffen en het verstevigen en bevorderen van de elasticiteit van de huid. Ook actief tegen opgezwollen benen en voeten.

Pressotherapie is een revolutionaire elektronisch gestuurde luchtdrukmassage en lymfedrainage. Rustige en zachte massagetechniek om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. De drukfase opent de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid, de drukloze fase geeft de gelegenheid om ze weer te sluiten. Zo worden de afvalstoffen uit het weefsel verwijderd.

 

Een normaal functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer het lymfevatenstelsel niet meer goed werkt, reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Hierdoor kunnen er allerlei gezondheidsproblemen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen, gevolgen van spanningen en emoties uit het lichaam. 

pressure-therapy-cosmetic-salon.jpg

Hoe werkt Pressotherapie?

Pressotherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Je benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. Je ligt in een soort ruimtepak met 36 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldige relax behandeling en de absolute favoriet van onze klanten. Dit stimuleert de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie en voelt zalig. Het resultaat is een betere doorbloeding, een natuurlijke roze teint en een gladdere, flexibele huid. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor een goede gezondheid en weerstand en is essentieel voor een goede stofwisseling.

Pressotherapie is een op luchtdruk werkend massage systeem met talloze instelmogelijkheden en daardoor tal van toepassingen. Zo kan compressietherapie worden ingezet voor de behandeling van cellulite, voor sportmassage, ontspannende relaxmassage, voor lymfedrainage en als ondersteuning bij afslanken en vetverbranding. De 36 onafhankelijke luchtdrukkamers geven een intensieve massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert.

Voordelen van de behandeling

- cellulite vermindering
- egale huid
- omvangvermindering benen
- stimuleert vetverbranding
- verbetering van lymfestromen
- minder vermoeide benen
- ontspannende behandeling
- vermindering oedeem

woman-holding-meter-measuring-perfect-shape-her-beautiful-body.jpg

Interval

1 tot 3 maal per week, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier. 

X- Press Pressotherapy 30 min. € 60,-

X- Press Pressotherapy 50 min. € 80,-
 

KUURPAKKET

X- Press Pressotherapy 30 min. - kuur 4x  € 220,-
X- Press Pressotherapy 30 min. - kuur 8x  € 400,-
X- Press Pressotherapy 30 min. - kuur 12x  € 540,-
X- Press Pressotherapy 30 min. - kuur 16x  € 640,-
X- Press Pressotherapy
50 min. - kuur 4x  € 300,-
X- Press Pressotherapy 50 min. - kuur 8x  € 560,-
X- Press Pressotherapy 50 min. - kuur 12x  € 780,-
X- Press Pressotherapy 50 min. - kuur 16x  € 960,-

COMFORT BODY PAKKET
Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakket van totaal 4, 8, 12 of 16 lichaamsbehandelingen. Met de "comfort body" kuurpakket kan je de verschillende behandelingen onderling combineren. Voor meer informatie hierover vraag een consult aan
.

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page