LANETTE Institute 

Institute


PRESSOTHERAPY

Geniet en ontspan met de unieke pressotherapy behandeling werkzaam op een duidelijk centimeterverlies, het verwijderen van afvalstoffen, het lokaal behandelen van cellulitis en het verstevigen en bevorderen van de elasticiteit van de huid. Ook actief tegen opgezwollen benen en voeten.

Onze pressotherapie behandeling verenigt de voordelen van 3 technieken:

  1. Pressotherapie
  2. lymfedrainage
  3. Infrarood
  1. PRESSOTHERAPIE 

Is een revolutionaire elektronisch gestuurde luchtdrukmassage en lymfedrainage. Rustige en zachte massagetechniek om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. De drukfase opent de kleinste lymfevaatjes vlak onder de huid, de drukloze fase geeft de gelegenheid om ze weer te sluiten. Zo worden de afvalstoffen uit het weefsel verwijderd. Tijdens een behandeling van 30 minuten verbrand je ongeveer 500 à 600 kcal. 


2. LYMFEDRAINAGE
Een normaal functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer het lymfevatenstelsel niet meer goed werkt, reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Hierdoor kunnen er allerlei gezondheidsproblemen. Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen, gevolgen van spanningen en emoties uit het lichaam. 


3. INFRAROOD

Infrarood stimuleert de cellulaire stofwisseling, zorgt voor celvernieuwing en helpt de goede werking van het zenuwstelsel te herstellen. Ontgift het lichaam van zware metalen, pesticiden en andere giftige stoffen. Door een te hoog niveau van stress en toxiciteit (giftigheid) wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam om te genezen aangetast. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. 

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 10 tot 15 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Kuur interval 1x per week. 

MEENEMEN
Sokjes, shirt met lange mouwen en legging (of strakke dunne strakke joggingbroek of dikke panty)PRIJZEN

Pressotherapie per behandeling  € 40,00
Pressotherapie kuur 10 behandelingen  € 350,00
AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Tel: 06-11885554 ​(tijdelijk nummer)

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.