top of page

HYALURON FILLER

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan.

Resultaat

Het resultaat bij een hyaluron filler behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant van 3 tot 11 maanden aan. (Heel soms kan je lichaam de hyaluron in zijn geheel gelijk al afbreken of gedeeltelijk afbreken) Wij werken met biologisch afbreekbaar hyaluron, de hyaluron wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze hyaluron zeer veilig is, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het kwartaal tot half jaar voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat.

Zones hyaluron filler

1. Lipvolume Touch Up of mondhoeken - vanaf 0.5 ml

2. Lipvolume - vanaf 0,5 ml
3. Jukbeenderen - vanaf 1.0 ml

4. Kaaklijn filler - vanaf 2.0 ml

5. Kin filler - vanaf 1,0 ml
6. Neusrimpel plooi - vanaf 1.0 ml

7. Marionetlijnen - vanaf 0.5 ml
 

Lip Volume

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren. 

filler behandeling

Rimpels 
Een diepe neuslippenplooi kan een vermoeide, zorgelijke uitdrukking aan het gezicht geven. U kunt de vragen vanuit de omgeving waarschijnlijk al horen. Een neuslippenplooi wordt veroorzaakt doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering.

 

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.
 

Na de behandeling

Mogelijke risico’s van deze behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plekken), tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen en eventueel noodzakelijke vervolgbehandelingen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen meestal spontaan binnen 2 tot 7 dagen na injectie.
 

Belangrijk

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Vandaar dat wij geen hyaluron filler plaatsen over eerder gezette fillers die elders geïnjecteerd zijn.

 

Filler behandeling
Lip fillers
Lip fillers
Lip fillers

Hyaluronzuur filler oplossen
Met een hyaluronzuur filler behandeling heb je altijd een plan B, je kunt de filler oplossen. Goed nieuws, bij LANETTE maken we alleen gebruik van hyaluronzuur fillers.  Onze filler soort gebaseerd op puur hyaluronzuur. Deze hyaluronzuur fillers kunnen dus opgelost worden. In een hyaluronzuur zit een chemische toevoeging. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de hyaluronzuur ketens aan elkaar worden verbonden met het gevolg dat de filler niet gelijk na injectie wordt afgebroken door het lichaam. Hyaluronzuur is namelijk gewoon een lichaamseigen stof. Wil je juist wel dat de filler wordt afgebroken dan bestaat er een enzym dat de hyaluronzuur moleculen kan oplossen, hyaluronidase genaamd. Hyaluronidase kan worden geïnjecteerd waardoor hyaluronzuur wordt opgelost en versneld door het lichaam wordt afgebroken. Het effect is binnen een paar dagen zichtbaar. Dit is afhankelijk van de lokalisatie, complicatie en de hoeveelheid volume dat er is gebruikt  In de meeste gevallen zijn hier 3 behandelingen voor nodig.

Extra info
Als een filler ingekapseld is of er is elders gespoten met niet pure hyaluronzuur fillers dan bestaat er zeker de mogelijkheid dat uw oude filler niet oplosbaar is. Oplossen van fillers die door u zelf zijn geplaatst, worden door ons niet verwijderd, wij voeren geen behandeling bij u uit. 

FILLER ACTIE t/m 27 september 2023

Hyaluron Filler 0,5 ml  € 100,-
Hyaluron Filler 1,0 ml  € 180,-
Vriendinnenactie Hyaluron Filler 2x 1,0 ml  € 320,-
+OPTIE LED Therapy  € 20,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.

Hyaluron Filler 0,5 ml  € 140,-
Hyaluron Filler 1,0 ml  € 240,-
Hyaluron Filler 1,5 ml  € 360,-
Hyaluron Filler 2,0 ml  € 440,-
Hyaluron Filler DEEP per 1,0 ml  € 240,-
Hyaluron Filler oplossen per sessie  € 140,-
Nacontrole Hyaluron Filler (excl. bijspuiting)  € 40,-
+OPTIE LED Therapy  € 20,-

bottom of page