top of page

 

EMSCULPT

Verstevig je spieren en verbrand je lichaamsvet

EM-sculpting zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan. Kun je o.a door blessures niet intensief trainen of wil jij bepaalde spiergroepen even extra aandacht geven. Ook dan is Em-Sculpting iets voor jou.

- Zonder pijn of bijwerkingen

- 100% veilig zonder hersteltijd

- Voor elk huidtype de juiste behandeling

EMS-sculpt

Spiertraining

De EM Sculpting past technologie toe die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supra maximale spiercontracties veroorzaken. De EM Sculpting wordt gebruikt als een lichaams- contouren behandeling voor buik en billen.”

 

De EM Sculpting gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spier relaxatie toelaat tussen twee opeenvolgende stimulaties. De spier wordt gedwongen om meerdere seconden in gecontracteerde toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingcondities wordt het spierweefsel gestrest en gedwongen zich aan te passen. De hoge frequente elektro-magnetische straling zorgt voor zo’n 30.000 spiercontracties in een slechts 30 minuten durende behandeling. Een revolutionaire technologie die spieren opbouwt en vet verbrandt.

Voordelen

- Spieropbouw en vetafbraak in één behandeling

- Snel resultaat

- Non-invasief

- Pijnloos

- Minimale bijwerkingen

- Geen herstelperiode

- Geen comfort

- Tijdwinst

- Langdurig resultaat

 

Zones

Billen, buik, bovenbenen

EMS sculpt billen

echte mensen....echte resultaten

Voor en na emssculpt

Interval

1 tot 3 maal per week, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

EMSculpt  € 50,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


EMSculpt  € 80,-


Kuur Tarieven

EMSculpt - "comfort body" kuur 4x  € 300,-
EMSculpt - "comfort body" kuur 8x  € 560,-
EMSculpt - "comfort body" kuur 12x  € 780,-
EMSculpt - "comfort body" kuur 16x  € 960,-

 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakketten. Met de "comfort body" kuurpakketten kan je de verschillende behandelingen onderling combineren.  Je kan kiezen tussen een "comfort body" kuurpakket van 4, 8, 12 of 16 behandelingen. Voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.

bottom of page