top of page
BOTOX.jpg

MICRO MESOBOTOX

Dé huidverjongingshit van 2024 is vanaf nu te boeken bij Lanette. Resultaat? Een all-over, super subtiele, huidverstrakking en egalisering.


De Micro-Mesobotox is de huid verjonging hit van dit moment. Het is een all-over treatment die je huid verjongt, verstrakt en verbetert. We starten met de reiniging  als prepararatie. Dan maken we een blend van botulinetoxine en hyaluronic acid. Met de BCN Dermapen brengen we het mengsel in de huid over het gehele gelaat en de nek. We sluiten af met een masker. Dit zorgt voor instant verkoeling en zorgt ervoor dat de botox kan intrekken in de huid. Dit samen maakt de huid super egaal en zacht.


Wat kun je verwachten van de Micro-Mesobotox?

Huidverstrakking! Door het inbrengen van de botulinetoxine zal je huid niet alleen egaler en rustiger worden, maar ook verstrakken. Dit ga je na 5 dagen goed zien!  Door de cocktail van botulinetoxine en de hyaluronic acid zal je huid een egale structuur, textuur en tint krijgen. De micronaaldtjes van de BCN Dermapen stimuleren direct de aanmaak van collageen. Dit ga je na een paar dagen echt zien. Je huid wordt voller en jonger.

beautiful-young-woman-with-clean-fresh-skin-facial-treatment.jpg

Hoe werkt Micro-MesoBotox?

Meest gestelde vragen over de Micro-MesoBotox:
 

Zie ik direct resultaat?
Ja, je zult direct een mooie frisse huid zien. Maar na een dag of 5 ga je echt huidverstrakking en huidverbetering merken.

 

Doet het pijn?
De behandeling kan als licht pijnlijk ervaren worden. Maar we sluiten af met een heerlijk verkoelend en herstellend masker. We zorgen er altijd voor dat er voldoende ontspanningselementen in de treatment zitten, zodat je de behandeling ook echt als prettig ervaart.


Ben ik rood na de behandeling?
Kan ik daarna door naar mijn werk? Ja, je zult wat rood zijn. Maar dat minimaliseren we door een super verkoelend masker dat direct de hitte uit je huid haalt. Je kunt na de behandeling best naar je werk.

Hoe vaak moet ik deze behandeling doen?
Je kunt deze behandeling ook 1 x doen. Maar wil je het resultaat behouden, dan raden we aan om deze om de 3 maanden te doen. De Mesobotox wordt ook vaak afgewisseld met andere treatments. Je huidtherapeut kan een (gratis) behandelplan voor je maken.

Nazorg en interval

Gedurende 48 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 6 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 4 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende 3 weken na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid. Sporten en andere intensieve inspanningen kun je beter 2 dagen laten.

Interval: 4 tot 6 weken afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

Voor en Na foto Hellen Maas.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier en intake gesprek
Micro-MesoBotox  € 280,-


CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis consult in te plannen.

Wij helpen u graag.

bottom of page